torstai 13. helmikuuta 2014

reenipeppu

Treenikuulumisia pesee! Haluatteko tietää miten mun viikko lähti maanantaina käyntiin? Mulla oli koko päivän ollut hirveä suklaahimo, töissäkin vaan himoitsin koko ajan kaikkea suklaata mikä silmiin pisti.. Mietin että voinko oikeesti käydä ostamassa suklaata heti maanantaina ja viikko alkais ihan surkeesti. Arvatkaa mitä tein? Kävin ostamassa Daim suklaata ja ai perrrrrkula kun se maistui hyvältä! Makasin sängyssä ja mutustin suklaata, ei ollu mitään parempaa! Sen jälkeen päätin ryhdistäytyä ja tää koko loppuviikko onkin mennyt hyvissä merkeissä treenin ja ruokien suhteen.
IMG_9185
Ootteko kuulleet foamrollerista? Se on tollanen vaahtomuovinen rulla jonka päällä makoillaan ja se hieroo ihanasti sellaisia kohtia lihaksissa, mitä ei oikein muuten pysty venyttämään/kunnolla hieromaan. Kannattaa testata jos omalta salilta tällainen löytyy. Itselleni hyödyllisin etenkin reiden ulkosyrjille.
IMG_9163 IMG_9196
Nami nami salaattia, joka väsättiin siskon kanssa eilen leffaevääksi. Perus salaattipohja + halloumia ja kiiviä. Namii!
IMG_9198
Tässä näkymässä on kaksi eri puolta; toinen sanoo sen olevan maailman hirvein ja toinen maailman paras näky. Jalat ja peppu koetuksella jalkaprässissä.
IMG_9170
Lakritsinmakuinen protskupatukka testissä. Hyvää oli ja tepsi makeanhimoon! Olisin vaan toivonut ton olevan ehkä vähän kovempaa, se oli sellaista aika pehmeää mömmöä.
IMG_9197
Mun lemppari rahkasörsseli. Tässä on mandariinia ja banaania sekoitettu Valion rahkaan. Heti kun rahkan sekaan iskee jotain makeaa, se maistuu niin paljon paremmalle! Ennen en olisi kuvitellutkaan pystyväni syömään rahkaa pelkilteen, mutta nykyään menee kuin vettä vaan. Kyllä mä kuitenkin aina mielummin vedän sen lisukkeiden kanssa. Toinen lemppari on mustikat :)

Tällä viikolla olenkin treenannut seuraavanlaisesti:

ti: hauis, ojentaja, rinta
ke: jalat
to: aerobinen 25min ja vatsat + kyljet

Loppuviikoksi ohjelmassa vielä tietysti selän ja ojentajien rääkkäystä, sitä odottaen ;-)

Mitenkäs teidän treenit on sujuneet? Tuleeko teillekin yhtäkkisiä suklaa/karkkihimoja?

4 kommenttia:

  1. Poikaystävältä löytyy tommonen rulla ja se on sillä hieronu jalkojansa naama irvessä, ku ilmeisesti ollu lihakset tosi jumissa :DD Onhan sitä itekki tullu kokeiltua ja aika hyvä onki!
    Mie en yleensä jaksa hirveesti lueskella reenijuttuja, mutta sie osaat kirjottaa jotenki niin mielenkiintosesti, että luen aina kaiken :D ja saahan näistä motivaatiota omaanki reenailuun! :)

    VastaaPoista
  2. Missä sä siis asut? Oootko Lohjalainen?? :) Millä salilla käyt?

    VastaaPoista
  3. Vihaan tota rullaa! :D Kun ekaa kertaa menin salillani järjestettävään kehonhuoltoon, odotin tuntikuvauksen perusteella tunnin olevan todella rauhallinen ja rentouttava. No rauhallinen se olikin, mutta silkkaa tuskaa, kun otettiin rulla käyttöön. Sattu tosi paljon ja mieluummin olisin vain bodaillut salilla. :D:D Kyllähän siitä apua on, mutta ai sitä tuskaa, kun lihakset ovat todella jumissa. No lopussa kiitos sitten seisoo ;) Pitää käyttää useammin.

    VastaaPoista
  4. juuuli: Hahaa se on kyllä just tollasta sen kanssa! Tosi kiva kuulla, että mielenkiintoa löytyy :-)

    Anonyymi: Asun Vantaalla :-) Satsilla.

    Anonyymi: Haha jep, haluaisin ite kokeilla foamrolling tuntia just koska siitä sais hyviä idoita omaan rullailuun! Kivuliasta varmaan, uskon sen... :)

    VastaaPoista