torstai 6. helmikuuta 2014

Stop waiting and start living

byg1
Takki H&M//huivi Gina Tricot//housut H&M//kengät DinSko//Smartshake Stockmann
byg2 byg
Iltaa palleroiset! Oltiin aamuksi sovittu Assin kanssa salitreffit kymmeneksi ja herätyskellon soidessa mun ei kyllä suoraansanottuna tehnyt mieli lähteä yhtään mihinkään. Mulla oli vähän surullinen fiilis erinäisten juttujen takia ja huonosti nukuttu yö ei auttanut fiilinkiä ollenkaan. Tietysti lähdin salille mielen ja kropan vastusteluista huolimatta ja ai että kun hyvä fiilis siellä taas tulikaan! Olin Assin koutsina ja vedettiin hyvä treeni olkkiksille ja selälle. Toinen kertoi vihaavansa mua kun viimeisten toistojen aikana vaan hykertelen ja tunnen valtavaa mielihyvää siitä että saan rääkätä jotain toista heh :-D

Treenin jälkeen pikaiset suihkut ja meikkailut, sen jälkeen oli kirjaimellisesti minuutti aikaa ottaa kuvia ennen junan tuloa, niin napattiin parit (mainos)kuvat Smartshaken kanssa Tikkurilan asemalla haha! Onhan toi shaker niin ihana värinen, että olis hyvä väripilkku tähän mun harmaaseen pukeutumiseen. Toi huivi on juurtunut mun kaulaan sen lämpöisyyden ja mukavuuden takia. Villakangastakkia taas pääsin pitkästä aikaa käyttämään ilmojen lauhduttua. Jes!

Oliko tällä tekstillä pointtia? Noh, ainakin se kuinka treenin jälkeen tulee aina niin hyvä fiilis!:-)

4 kommenttia:

  1. Oot ihan supernätti näissä kuvissa! Sun blogista on kyllä tullut ihan mun lemppari, aina ihan mielissään ku huomaa uuden postauksen haha :-)

    VastaaPoista
  2. Sara: Ääk kiitos ihanasta kommentista! Ihana kuulla positiivista palautetta :-)!

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia! tyksin sikana tosta kaulahuivista (-:

    VastaaPoista