sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunday funday

Tässäpä pieni kooste lähiaikojen tekemisistä puhelimen kuvien kautta. Nyt aletaan äidin kanssa katsomaan eiliestä putousjaksoa hyvän iltapalan kera :-)
vc
1. Sain pitkästä aikaa laitettua päälle mun ihanan isohuppuisen villakangastakin ja nappasin se päällä pari kuvaa ennen töihin menoa 2. #word 3. Käytiin poikaystävän kanssa pari viikkoa takaperin Burger Kingissä haukkaamassa hampparit. Ei se ollutkaan niin hyvää kuin muistin, höh 4. Aloitin lukemaan kirjaa, jota on kehuttu paljon. Kas kummaa sen lukeminen on taas vähän jäänyt.. Pitää skarpata!
vc1
1. Tää on niin söpö ja myös niin totta 2. Vähän välipalaa ja lukemista eräänä työpäivänä 3. Selfiee! 4. Kaunis maisema Honkanummen hautausmaalla
vc3
1. Bongasin Zarasta ihanan neuleen, mutta se jäi kuitenkin henkariin sen epäkäytännöllisyyden takia. Toi olis nimittäin jäänyt pelkäksi kotineuleeksi tai korkeintaan kauppareissuja varten! 2. Tein perjantaina pitkätä aikaa herkullista kanasalaattia 3. Ihana sisustusyksityiskohta Lohjan kämpällä 4. Testailin Sokoksella vähän huulipunia.. Yksi kiilto kuitenkin lähti mukaan edullisesti!
vc5
1. Salilla voimapyörän käyttöä. Mun mielestä tehokkain vatsalihasten rääkkääjä! Ja parantamisenkin varaa vielä löytyy.. 2. Tehtailtiin tänään murun kanssa pienimuotoinen aamupalabrunssi. Oliko ihan pakko ostaa nutellaa, siihen tulee niin kauhee himo?.. 3. Rakastan ton kämpän sisustusta, niin nättejä juttuja! 4. No sitä Fitnesstukun tilausta, silmä lepää tämmöisen tilauksen nähdessä ;-)

3 kommenttia:

 1. Sunnuntait ovat kyllä ihania, kun silloin saa ihan luvan kanssa laiskotella jos laiskottaa :)

  VastaaPoista
 2. HAH mäkin luen just Leijapoikaa :D ! Vikassa kappaleessa menen tosin...
  Et tuu pettymään,tosi pysäyttävä kirja!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Äläpä muuta sano! Sunnuntain on ihan parhaita:)

  elinaple: Okei täytyykin jatkaa sen lukemista - aloitan tänään:-)

  VastaaPoista