tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hair Business

Heippa ihanat, nyt aion esitellä teille mun hiustenhoitotuotteita. Mulla on ollut aina tosi kuiva päänahka ja mulla on mennyt pitkään, että olen löytänyt sopivat tuotteet tälle korpulle. Kun nuorempana käytin vain pelkkiä marketshampoita, päänahka kuivui vaan entisestään ja esimerkiksi hiuksia värjättäessä päänahka meni kirjaimellisesti verille. Se oli kamalaa! Pikkuhiljaa aloin kokeilla vähän parempilaatuisia tuotteita, esimerkiksi Tigiä, ja sitten laajensin vähän edullisempiin kampaamomerkkeihin. Nyt olen löytänyt todella monta suhteellisen edullista, mutta laadukasta hiustenhoitotuotetta. Täältä pesee! aussie1

SHAMPOOT:
Käytän hopeashampoota lähes poikkeuksetta aina kun pesen hiukset (riippuu tietysti kuinka usein joudun pesemään), mutta välillä käytän tietysti myös normaaleja shampoita. Olen todennut tuon Schwarzkopfin hopeashampoon (vasemmalla) ihan parhaimmaksi. Olen testannut monia muita ihan jo senkin takia, että noita ei saa läheskään kaikista paikoista ja myös siksi, että tuo ei ole ihan mistään halvimmasta päästä. Se on kyllä tosi riittoisaa, eli n. 15 euron hinta ei ole todellakaan paha.

Toinen hyvä shampoo samalta merkiltä on vastaavanlainen shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Plussaa hyvästä tuoksusta ja miellyttävästä koostumuksesta.

Keskellä oleva shampoo on Aussien kosteuttava shampoo, johon olen jo kerta toisensa jälkeen ihastunut. Karkkimainen tuoksu ja pesun jälkeiset pehmeät hiukset tekee tästä oivan luottotuotteen. Jos joku siellä ruudun takana ei ole vielä koskaan testannut kyseisen valmistajan tuotteita, suosittelen koko sydämestäni!
assie aussie2

HOITOAINEET:
Jatketaan samalla teemalla eli Aussiella; tämä kolmen minuutin tehohoito on jotain vaan niin ihanaa! Muutama päivä sitten sain ostettua uuden purkin, kun edellinen oli jo aikaa sitten loppunut. Mä teen tän kanssa usein silleen, että laitan päähän vaikuttamaan saunassa istuskelun ajaksi ja sen jälkeen hiuksista tulee todella pehmoiset. Tekis mieli käyttää joka päivä, mutta ei nyt ihan niin usein kuitenkaan kannata. 

Schwarzkopfin Gliss- hiuksiinjätettävä hoitoaine on myös noussut lempparituotteeksi - tämä onkin ainoa 'marketin' tuote, jonka olen hyväksynyt päivittäiseen käyttööni. Kappalehinta on vaan muutaman euron ja kyllä se vaan toimii. Mulla on suihkun jälkeen hiukset aina ihan takussa ja sekaisin, tätä suihkimalla niiden selvittäminen on huomattavasti helpompaa. Tämäkin purkki vetelee jo viimeisiään, täytynee ostaa taas uusi..
aussie3 aussie4

MUUT:
Vasemmalla on Lorealin muotoilusuihke, jota käytän aina kun kiharran tai suoristan hiuksia. En kuitenkaan hirveän usein sitä tee, joten tuotteen tehokkuudesta en osaa hirveästi sanoa mitään. Kyllä musta kuitenkin tuntuu, että tää antaa pitoa hiuksille, nimittäin ennen kun olen käyttänyt muita muotoilunesteitä, on kaikki aikaansaannokset lähteneet hiuksista paljon nopeammin kuin tämän kanssa.

Keskellä Klippoteketin hiuslakka, jonka olen myös havainnut kelpotavaraksi halvasta hinnastakin huolimatta. Iso pullo maksaa Stockmannilla muistaakseni alle viisi euroa, tää pieni versio oli vaan parin euron luokkaa. En käytä lakkaa usein, joten tämä pieni koko riittää mulle pitkäksi aikaa :-) Suosittelen myös samaisen merkin kuivashampoota, siitä olen kuullut muualtakin paljon kehuja.

Niinkuin oikeanpuolimmaisen pullon kylkikin jo sanoo, tää on mun hiusten eliksiiri! Hieron öljyä suihkun jälkeen latvoihin ja voi että, kun niistä tulee ihanan sileät ja kiiltävät. En ymmärrä miten olen osannut elää ilman hiusöljyä, se tekee todellakin ihmeitä karheille ja pörröisille hiuksille!
aussie5
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä; Tangle Teezer. Olen ollut tähän todella tyytyväinen ja on ollut kyllä jokaisen pennin arvoinen. Ainoana miinuksena vaan se, että tällä kyllä lähtee kunnon takut todella huonosti (heh, niitäkin välillä löytyy) ja avuksi pitää kaivaa vähän järeämmät aseet. Arkiharjailuun tää on kuitenkin tosi kätevä kapistus.
aussie6

Mitä tykkäsitte postauksesta? Löytyikö samoja lemppareita, entä onko teillä ehdottaa mulle jotain muita hyviä tuotteita?

Onko teillä kokemuksia Moroccanoil. tuotteista? Olen harkinnut esimerkiksi heidän hiusöljyn ostamista, mutta ai hemmetti kun niillä on suolaiset hinnat.. Mieluusti kuulisin kokemuksia! :-)

7 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä postauksesta! Odotan innolla että hiustököttipurkit kuluu loppuun ja pääsen shoppailemaan uusia. >:-)

    Mä en oo kokeillut Moroccanoilia ihan vaan sen kalliin hinnan takia, mutta voin suositella Avonin Advance Techniques Moroccan hiusöljyä! Ihan sairaan hyvää tavaraa eikä mun mielestä kovin kallistakaan! Mä sain omani joululahjaksi. :-)

    VastaaPoista
  2. Aussiet on niin hyviä tuotteita! Mua harmittaa, et ainakin joissakin niissä on yhtä ainetta, jolle tiedän nyt olevani allerginen. :/ Ärsyttävää, kun löys just kivoja tuotteita, ja sit pitääkin alkaa välttelemään niitä.

    VastaaPoista
  3. Moroccanoilin tuuheuttavat shampoo ja hoitoaine on parasta mitä oon tukkaani laittanu, aivan mahtavia! (:

    VastaaPoista
  4. Tangle Teezer ja hiusöljy on mun luottotuotteet, tykkään niistä kovasti. :) Aussien tehohoitoaine on taasen ollut mulla monesti mielessä hankkia, ja se kuulostaa kyllä tosi tehokkaalta ja kokeilemisen arvoiselta tuotteelta - vielä kun tehohoitoainetta kovasti kaipailen!

    http://seljapuunalla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mä en suostu/halua käyttää enää perus halpisshampoita,koska hintaa korreloi mielestäni laatua.
    Itsellänikin on kuiva päänahka, toisinaan hilseilee ja toisinaan (erityisesti talvella) kutisee. Suosittelen Lorealin Kerastasen Dermo calm-hiustuotteita. Hinta on aika suolainen,mutta voin sanoa,että kyllä muuten auttaa! Itse ostin viime kampaajakäynnin yhteydessä hiusmaskin ja se kyllä vähensi päänahkan kuivuutta huomattavasti.

    Apteekissakin myydään kuivalle/kutiavalle hiuspohjalle tarkoitettua kosteuttavaa geeliä (Aco spc kosteuttava geeli kuivalle hiuspohjalle ) ja hintaa vain päälle kymmenen euroa JA SE AUTTAA! Ihmelääke sanon mä :9

    VastaaPoista
  6. Ihanan kattava postaus! :) munkin täytynee kokeilla aussien shampoota kun kaikki sitä suosittelee ja ite en oo vielä kokeillut ;)

    VastaaPoista
  7. Jetta Joronen: Olepa hyvä! Suosittelen kyllä noita kaikkia :) Kiitos vinkistä, enpä ole aiemmin tollasesta kuullut!

    Milla: Voi harmi! Ehkä löydät jonkun vastaavan merkin? :)

    Anonyymi: No, sitten niitä täytyy ehkä joskus kokeilla :)! Jos raaskin..

    Senja: Jee! Suosittelen lämpimästi sitä kokeilemaan, se on hyvä tuote=)

    elinaple: Kiitos paljon vinkistä, täytyne tutustua. KErastasen tuotteet on kyllä suolaisen hintaisia, mutta kaipa niihin voi panostaa jos on vähän ongelmaa päänahan/hiusten kanssa. Kiitti paljon kommentista!

    Anonyymi: Kiva kun tykkäsit :)!! Joo kokeile ihmeessä, et tule pettymään :)

    VastaaPoista