torstai 6. maaliskuuta 2014

böö3 böö böö1 Hola! Aurinko paistaa, linnut laulaa, mä oon niin kevätvibiksissä! Tekis mieli heittää nahkatakki ja tennarit niskaan, mutta ehkä mä vielä jätän sen siksi aikaa kun tää flunssa vähän meinaa painaa päälle. Auringosta inspiroituneena kaivoin kaapista esiin tuon oranssin huivin, jonka ostin kesällä Espanjasta. Sitäkään ei ole tullut mitenkään hirveästi käytettyä. Se on niin ihanaa, kun aurinko inspiroi - heti tekisi mieli lähteä valokuvailemaan ulos ja vetää kesäiset vaatteet päälle. Pidetään nyt peukkuja, ettei se takatalvi enää iskisi, vaan että päästäis kunnolla nauttimaan näistä keväisistä ilmoista :-)

Aurinko inspiroi mua myös tosi paljon tän blogin suhteen - blogikirpparia pitäis herätellä lähipäivinä ja mulla on tosi suuri motivaatio kirjoittaa uusia postauksia. Nyt onkin hyvä aika heittää postaustoiveita, jos sellasia olisi mielessä! :-)

6 kommenttia:

 1. Sun hiukset on täydelliset! Olispa mullakin tollanen leijonan harja! :-(

  VastaaPoista
 2. sä oot niin kaunis ja positiivinen! :) sä ja tää blogi inspiroi mua suhtautumaan positiivisesti elämään ja nauttimaan pienistä asioista niinkuin aamulla nautin ihanasta säästä kävellessä junalle :) mut postaus toiveita vaiks sun ens kesän suunnitelmia tai viime kesän koho kohdat, lemppari tuoksut näin kevään tullen (jos se edes vaikuttaa sun valintoihin :D) ja lemppari kevät vaatteet tai ne vaatekaapin kulmakivet nyt kun neuleita saa heittää jo nurkkaan :)

  VastaaPoista
 3. kauniita kuvia ja ihanat hiukset!! ois kiva saada semmonen 10 faktaa minusta/ tätä ette tienneet minusta ! Ne on aina kiinnostavia:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Et uskokaan, kuinka paljon tämmöiset kommentit puolestaan inspiroi mua - suuret kiitokset! Kiitos hyvistä vinkeistä, osan pystyisin kyllä toteuttamaan lähiaikoina :-)

  Anonyymi: Kiitos :) Olenkin aikonut tehdä sellaisen tässä mahdollisimman pian, hyvä kun muistutit!

  VastaaPoista