sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sunnuntaiaamun löpinöitä

mummil1
liivi Zara/ paita Stadium/ housut h&m/kengät Bianco

Huomenta ihmiset! Ajattelin tulla päivittämään tänne eilispäivän mummolassa vierailun asua tässä samalla kun yritän kerätä voimia sängystä nousemiseen. Eilen oltiin ulkona taas pitkästä aikaa ja kyllä taas koko kropassa tuntuu! Oltiin aluksi tupareissa ja siitä jatkettiin vähän eri paikkoihin. Oli kyllä ihan hauskaa, mä taas lähin ekana kotiin..

Nyt mun vieressä ihana karvapallo ja yks parhaista kavereista. Kummastakaan ei tosin oo kauheesti seuraa, kun ne vaan vetelee sikeitä heh.. Pitäis mennä tekemään aamupalaa, mut ei sitäkään oikein jaksa. Kohta kyllä rupeen herättelee noita, et saatais tääkin päivä jollain tavalla käyntiin!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Oli pakko tulla kommentoimaan, että sulla on kyllä aivan ihana ja inspiroiva blogi 8)! Jatka samaan malliin!
  ps. Yks kysymys olis, millä oot tehnyt tän uuden ihanan ulkoasun? Itsellä on ongelmia kuvankäsittelyohjelmien sun muiden kanssa :D Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ihana kommentti, kiitos paljon:-)! Oon ladannut ulkoasun jostain nettisivulta jota en valitettavasti muista, mutta suosittelen kokeilemaan saamaan väsättyä ulkoasun bloggerin omista malleista, nimittäin tää ei toimi yhtä helposti kuin ne ja esimerkiks joudun kirjottaan nää kommentit aina tälleen ärsyttävästi (en voi erikseen vastata joka kysymykseen siihen alapuolelle). Bannerin olen puolestaan tehnyt Photoshopilla, mutta onnistuu varmasti monella muullakin muokkausohjelmalla (Jos sulla on Pc käytössä, niin suosittelen sellaista ohjelmaa kuin photofiltre. Se on monpuolinen ja sillä saa duunailtua aikalailla kaikenlaista)! Fontin olen ladannut Dafontista. Tsemppiä, mullakin on kyllä varmaan vuorokauden päivät mennyt yhteensä tän mallin kanssa säätämäiseen, heh.. :-D

  VastaaPoista
 3. Millä ohjelmalla saa muokattua tuon kuvan tuollaiseksi `kaksinkertaiseksi`? :-D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Millä tahansa varmaan saa missä voi copy-pasteta kuvia! Eli valitset vaan kaksi kuvaa, toista muokkaat vähän pienemmän kokoiseksi ja kopioit sen isomman kuvan päälle :)

  VastaaPoista