keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tallustelua Esplanadilla

Tässäpä näytillä mun eilistä asua, kun käytiin Henskun kanssa Fazerin aamiaisella pitkästä aikaa. Oli taas kyllä niin hyvää, sitä ei voi todellakaan hehkuttaa liikaa (moneskohan kerta se täälläkin on jo heh..) ja nyt kun tuo neiti on lähdössä syksyllä ulkomaille niin pitää kyllä käydä kesän aikana koluamassa kaikki muutkin parhaat brunssit Helsingin alueella. Onko teillä suositella hyviä brunsseja?
espa espa1
huivi Cubus/bleiseri hm/paita Vila/housut JC/kengät DinSko/laukku Michael Kors/kello New Yorker

Aamiaiselta jatkoin toisen ystävän kanssa erääseen tatuointiliikkeeseen henkiseksi tueksi ja aion laittaa sieltä kuvia myöhemmin, jos teitä suinkin kiinnostaa! Tässähän alkaa omakin tatuointikuume kasvamaan kun lähipiirissä niin moni on saanut uutta mustetta iholleen lähiaikoina. Niin kuin sanottu, siitä sitten myöhemmin :-)

Nyt olo on tosi pöhnäinen kun olen herännyt jo viideltä kun käytiin heittämässä eräät tyypit Veikkolasta lentokentälle ja siinä samalla sain kyydin kotiin tänne Vantaalle. Kotiin päästyäni menin heti takaisin nukkumaan ja nukuinkin vielä sen kolmisen tuntia, mutta nyt on kyllä ihan sellainen fiilis, että täytyis saada tää päivä jotenkin käyntiin.. Töihin menen kyllä kahdeksitoista, mutta sitä ennen pitäis vähän piristäytyä! Hyvää keskiviikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Jos kaipaa vähän fiinimpää, niin Salutorget & Töölönranta!
  Jos taas kaipaa perus croissant- ja aamupalameininkiä niin esimerkiksi Flada13 sekä Cafe Piritta ovat oivia vaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
 2. Dylan on tosi hyvä brunssipaikka, en tiedä onko jo tuttu? :)
  Ja ehdottomasti kiinnostaa tatuointijutut! Terveisin juuri ekan tatskan ottanut ;)

  VastaaPoista
 3. kuinka paljon sulla on töitä suunnilleen viikossa :) ?

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti asu! :) noi kengät on ihanat! Onko niillä mukava kävellä? :D

  VastaaPoista
 5. Helena Elisabeth: Hei kiitos tosi paljon vinkeistä, kaikki noista on mulle uusia nimiä:)!

  Anonyymi: Enpä ole aiemmin kuullut, kiitos! Hyvä juttu, laitan lähipäivinä:)

  Anonyymi: Viisi kertaa viikossa pääosin:)


  Anonyymi: Kiitos:) Ne on olleet hintaansa nähden super hyvät, ei ole kuluneet ja tosi mukavat kävellä vaikka en normaalisti mitään korkoja käytä!:)

  VastaaPoista