keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

I believe in a thing called love

rose3 rose rose4 rose6 rose1 rose5
Ja taas asua tuolta Brittein saarelta! Hyvin samantyylinen kuin aiemmin esittelemäni, mutta tykkään tästä vielä enemmän. Tässä vaiheessa oltiin jo päästy shoppailemaan ihan mukavasti ja päällä on monta uutta juttua. Tykkään hirveästi tosta Hennesin bleiseristä jonka oon ostanut jo Suomesta pari kuukautta sitten, pelastaa monen asukriisin! Tykkään siitä niin paljon, etten voinut vastustaa kiusausta ostaa samaa bleiseriä tänään tummansinisenä, varsinkin kun se oli varustettu hyvällä alennuksella. Yritin jo reissussa etsiä tummansinistä bleiseriä, joten kappas vaan. Katsoin muuten just mun vaatekaappia ja tajusin omistavani tosi monta bleiseriä - jes! Oon koittanut saada tyyliäni enemmän klassiseen suuntaan ja pikkuhiljaa oma tyyli alkaakin muokkautua. Pitkään olen kamppaillut sen kanssa, että päälle eitunnu löytyvän mieleisiä vaatteita, mutta nykyään siltä tuntuu enää tosi harvoin.

Oletteko te jo päässeet muokkaamaan tyylinne omanlaiseksenne vai tuntuuko se olevan vielä himpun verran hakusessa? 

3 kommenttia:

 1. Tästä sinun blogista on kyllä tullu yks minun lemppariblogeista :) Kivoja kuvia, kiinnostavia juttuja ja oot hyvä kirjottamaan :)
  Ai niin ja sitte pitää vielä mainita että näin semmosta unta että hengailin sinun ja sinun kavereiden kanssa :D En kyllä tiiä mistä tääki uni tuli... Vähän huvitti aamulla ku muistin mitä unta näin! :DDD

  VastaaPoista
 2. oon uus lukija ja tää sun blogis on tosi ihana! :) mikä kamera sulla on ja onko sulla objektiivia, ja jos on niin mikä?

  VastaaPoista
 3. juuuli: Voi että, ihana kuulla! Ihanaa kun jaksat kommentoidakin niin usein, piristää kummasti aina<3 Haha eikä, mä oon kans joskus nähnyt jostain bloggaajista unta et ollaan oltu vaikka kahvilla tai jotain, heh :-D

  Anonyymi: Tervetuloa lukemaan mun juttuja:)! Canon eos550D on runko ja objektiivina canonin 50mm 1.4.

  VastaaPoista