perjantai 18. huhtikuuta 2014

perjantain treenailut

Joku heitti eilen kommentin jossa toivoi lisää treenipostauksia joten ajattelin heti ryhtyä tuumasta toimeen ja pyysin treenikamua ottamaan musta muutamia kuvia tänpäiväsen treenin aikana. Mentiin Heinin kanssa treenaamaan selkää ja tosi hyvä treenihän siitä tuli! Piti tehdä vielä hauistakin, mutta lopuks oli puhti niin vähissä ettei muutamaa sarjaa enempää jaksettu hauista tehdä. No mutta, selkä tuli ainakin rääkättyä hyvin ;-)
IMG_0168
Mun lemppariliikkeet selälle on ylä- sekä alatalja ja tänään tehtiin myös maastavetoa, jonka kanssa oon ollut aika arka. Mulla on niin huono puristusvoima käsissä, että en ole oikein saanut liikettä kunnolla selälle, kun keskittyminen menee niin paljon tangon ylhäällä pitämiseen. Nyt kuitenkin käytettiin Heinin apunauhoja, jotka auttaa tangon kiinnipitämisessä. Ja kyllä vaan helpotti elämää ihan hullun lailla.
IMG_0158 IMG_0152
Tehtiin maastavetoa tällaisilla sarjoilla:
1. kierros: 20kg+20kg x12
2. kierros: 20kg+30kg x10
3. kierros: 20kg+32,5kg x10
4. kierros: 20kg+ 40kg x8-10

Kyllä meni hyvin perille, selkä kiittää.

Olen muuten ruvennut kirjoittamaan treenit ylös, kaikki toistot ja painot millä oon tehnyt. Tuntuu, että sillä tavalla saa treeneistä vielä enemmän irti kun kirjoittaa konkreettiset tulokset ylös. Niistä on sitten helppo jatkaa seuraavalla kerralla ja kehityksenkin huomaa helpommin. Suosittelen kokeilemaan!
mave1 IMG_0167
Iloisena treenin jälkeen, kun aurinko paistaa, jalassa uudet töppöset, laukusta löytyi lempparirahkaa ja perjantaikin vielä! Ai caramba, elämä maistuu hyvälle :)

7 kommenttia:

 1. Kivan näköiset nuo popot :--) !!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Tykkään niin näistä treeniaiheisista ja tarvisin itekkin sellaset apunauhat ku ei meinaa mullakaan pysyä tanko käsissä :s Ja reenejä pitäis kyllä itsekin kirjoittaa ylös, antais varmasti niiiin paljon enemmän!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! :-) tällasia ois jatkossakin kiva lukea :)
  Mistä noi sun ihana kengät on peräisin? :-)

  VastaaPoista
 4. näitä postauksia lisää!! :) antaa motivaatiota itsellekki!

  VastaaPoista
 5. Sira: Kiitos, tykkään kans:)

  annieveliina: Kiitos paljon, tosi ihana kuulla että tykkäät lukea näitä :) Ajattelin ostaa kans omat nauhat, auttais treenejä tosi paljon. Suosittelen myös ylöskirjaamista, se antaa kummasti myös motivaatiota :)

  Anonyymi: Kiitos paljon, koitan tsempata treenijuttujen kanssa! Mulla vaan ei oikein löydy mitään ideoita mitä kirjoittaisin niistä.. Ne on tilattu Sportamoresta!

  Laura: Yritetään! Ihana kuulla :-)

  VastaaPoista
 6. Miullaki on ongelmana puristusvoiman puute ja hankit sit vetoremmit - auttaa kyl tosi paljon kun ei tarttee miettii, et tippuuko ote :).

  Kantsii muute kokeilla ylätaljaa joskus erilaisilla kahvoilla. Ite tein viime selkäreenillä ylätaljan kolmiokahvalla ja tuntu tosi jeesiltä!
  http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
 7. Tiina FitFatMama: Joo, ajattelin tilata itelleni nahkaiset Fitnesstukusta :-) Kiitti vinkistä, vaihtelu virkistää aina!

  VastaaPoista