maanantai 7. huhtikuuta 2014

Queen's Gate, Kensington

bles1 bles3 bles
Bleiseri h&m, farkut Crockers, kengät Converse, paita Bik Bok, laukku Nine West
bles2
Hellurei, mites porukka jakselee maanantaina? Mulla lähti tänään kokeiluun uusi saliohjelma pitkästä aikaa ja vaikka siinä ei ollut montaa eri liikettä mukana, en silti pystynyt suorittamaan läheskään kaikkia kunnollisesti loppuun asti. Treenin lopuksi piti tehdä vielä ojentaja- sekä normaalipunnerruksia, mutta kädet petti alta jo ensimmäisen toiston aikana, haha! Saa nähdä miltä tuntuu huomenna, voi olla kädet ja rinta hyvinkin hellinä :-D

Kuvat on otettu meidän hostellin edustalta, näette varmaan että asusteltiin tosi hienolla asuinalueella Kensingtonissa. Se oli täynnä tollasia valkoisia pylväillä varusteltuja taloja sekä toistaan hienompia luksus ajoneuvoja. Mä niin rakastuin tohon paikkaan! En pistäis pahakseni, jos joutuisin aina ottamaan asukuvia tollaisessa ympäristössä, hehe.. Enkä myöskään siitä, että täällä Suomessakin tarkenisi jo noin vähillä vaatteilla nimim. eikö nahkatakki olekaan vielä tarpeeksi lämmin?

4 kommenttia:

 1. Maanantai on ollut hyvin maanantai. :D Ihana asu, Kensington on tosi kiva alue ja Lontoo allekirjoittaneen ehdoton suosikkimesta!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana asu :) oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania kuvia! :) Kivan pehmeät sävyt!

  Kensington on tosiaankin kiva alue!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 4. Vitsit nää sun reissu kuvat on niin ihania ja tuo seutu kyllä näyttää aivan upealta! :) Ihanasti sulla muuten hiukset näissä kuvissa!

  VastaaPoista