sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Westfield shopping

Ensimmäinen kunnon päivä reissussa starttasi aimolla shoppailuannoksella yhdessä Euroopan suurimmista ostoskeskuksista Westfield Stratfordissa. Lähdettiin sinne jo heti aamutuimaan, nautittiin Starbucksin kahvit (Assi maistoi näitä ekaa kertaa, voi toista kun vielä koukutin sen moisiin!) ja sen jälkeen valmistauduttiin kreisishoppailuun. Jihuu!
uh21 uh20 uh19 uh15 uh18 uh5
Kauppakeskus oli todellakin I-S-O! Se piti sisällään varmasti satoja kauppoja, ravintoloita ja pienempiä jälkiruoka- tai matkamuistokojuja. Meillä meni tuolla heti koko päivä, tarkalleen ottaen kahdeksan kokonaista tuntia, eikä ehditty edes kiertää kaikkia haluttuja paikkoja läpi.. Ei mikään perus Jumbo, heh.
uh16 uh14
Kuolasin koko reissun ajan noita Niken Air Max Thea - kenkiä ja nyt kyllä harmittaa kun en moisia sitten ollenkaan ostanut. Odotin koko ajan, että löydän vielä enemmän ja enemmän mieleisemmän mallin ja lopulta kun löysin täydellisen, siitä ei ollut kokoja. Mä niin tykkään tosta mallista, kun ei ole yhtä massiivinen kuin normaali Air Max, mutta on vähän erikoisempi kuin Free run. Tietääkö joku, saako tota mallia Suomesta?
uh3
Ensimmäiset kaupat joissa käytiin olivat Primark ja tämä pahamaineinen Victoria's Secret (sinne häviää rahat yllättävän helposti, kheh). Jo pelkästään niihin saatiin kulumaan muutama tunti kun soviteltiin, tuumailtiin, käytiin välillä syömässä, soviteltiin lisää jne. Oli ihanaa olla naisen kanssa reissussa, kun kumpaakaan ei haitannut shopata monia tunteja putkeen!
uh10 uh11 uh2 uh9
Tosiaan siinä välissä kun oltiin VS:n liikkeessä, molempia alkoi heikottaa sen verran, että oli pakko mennä syömään jotain kunnollista - tai no mitä toi pitsa nyt sitten ikinä onkaan. Oli muuten tosi hyvää ruokaa ja tykättiin tosi paljon tosta ruuan asettelusta, ravintolakin oli tosi viihtyisä. Jälkkäreiksi käytiin herkuttelemassa frozen yoghurteilla. Tuolla oli niin paljon eri vaihtoehtoja - niin karkkeja kuin myös hirveästi marjoja ja hedelmiäkin. Tänne kans!
uh4 uh1
Materialismionnellisuutta! Multa ei kyllä hirveästi lähtenyt tuolta juttuja mukaan, kaverit naureskelikin meidän säälittävälle saalikselle ton kahdeksan tunnin jälkeen.. Oon tosi harkitsevainen shoppailija, joten ehkä ihan hyvä vaan :-)
uh uh8
Kun päästiin lopulta lähtemään kotiin, oli jo pimeää. Innostuttiin siis kuvailemaan kotimatkan varrella olevia monumentteja - punainen korkea rakennus on ravintola jonka avajaiset oli itseasiassa toissapäivänä ja tuosta isosta hallista ei ole kyllä mitään hajua. Molemmat oli joka tapauksessa tosi vakuuttavan näkösiä noin iltahämärässä!
uh6
Kämpille päästyämme italialaiset roommatet teki meille illallista aidolla italialaisella reseptillä ja ai että, se oli todella hyvää. Oli ihanaa maistaa vähän erilaista kotiruokaa, kun ei me täällä Suomessa oikein osata noita italialaisia ruokia oikeaoppisesti tehdä. Ruokajuomana Coronaa, toimii! Ruokailun jälkeen alettiin laittaa itseämme vähän iltaa varten, kun lähdettiin käymään eräällä klubilla. Ei sinänsä mikään ihmeellinen reissu, mutta baari oli vähän enemmän underground mesta jossa tehtiin ruumiintarkastukset ennen sisäänpääsyä. Jep jep, jos tiedätte helsinkiläisen Venuen, niin miettikääpä se meininki ja vähän enemmän :-D Ei ihan meidän mesta todellakaan, mutta tulipahan sekin koettua. Mentiin suht ajoissa kotiin ja päästiin hyvisä ajoissa nukkumaan. Ihan hauska päätös pitkälle shoppailun täyteiselle päivälle!

Tuleeko jotain erityistä mieleen mitä haluaisit tietää meidän reissusta? 

Ps. Kaikki matkapostausten kuvat ovat sekä Assin että mun kuvaamia!

7 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Mä olen käynyt siel Shepherd's Bushin Westfieldissä, mut tuolla en vissiin. Täytyy ens kerralla tsekata toi, koska siellä on Primark. :P

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. siiiis avaatko vähän tota teidän asumisjuttua? :D ymmärsin että olitte jollain sun kaverilla? mitä nää italialaiset sitte oikein on? :D

    VastaaPoista
  3. Moikka! Täällä toinen joka on menettänyt sydämensä Lontoolle. Tämän vuoden heinäkuussa olen menossa sinne kolmatta kertaa, enkä jaksa odottaa! Se on ehkä ainoa paikka missä sade ei haittaa ;) Kysyisin sinulta semmoista, että millä menitte tuonne Westfieldiin? Millä zonella se sijaitsee? Muistatko yhtään kauan matka kesti? Pakko ehkä pyhittää yksi päivä tuolle. Kiitos kivasta blogista :))

    VastaaPoista
  4. muistatko ton pizza-raflan nimeä? kivasti aseteltu noi slicet ja silleen :)

    VastaaPoista
  5. Onpas mukava lueskella näitä reissujuttuja :)
    Tuttu paikka tuo ostoskeskus... Oli vaan sen verran iso että taidettiin kaverin kans luovuttaa aika äkkiä shoppailun suhteen ku oli vaan pari tuntia aikaa ;D ihan liian vähän...
    Niin ja minun muistaakseni tuo punanen ihmehäkkyrä on rakennettu lontoon olympialaisia varten. Veikkaan siis että se viereinen rakennus liittyy myös samaan aiheeseen :D

    VastaaPoista
  6. Milla: Joo kannattaa käydä tuollakin :-)

    Anonyymi: Joo haha! Siis oltiin mun kaverin luona, jolla oli italialaisia kämppiksiä. Se ei asunut yksin vaan siellä oli vissiin kolme italialaista ja hänen poikaystävänsä jonka kansalaisuudesta en oo varma :-D

    Anonyymi: Voi, olet onnekas, Lontoo on niin ihana paikka :) Sinne pääsee jubilee linella (harmaa linja) ja jos muistan oikein, se sijaitsee zonella 3! Tubella meni joku about 20 minuuttia ja ostoskeskus on heti metroaseman kupeessa. Kannattaa ehdottomasti käydä jos vaan aikaa piisaa. Kiitos ihana, kiva kun tykkäät lukea :)

    Anonyymi: Ääh en kyllä yhtään muista sitä :( Muistan vaan että se sijaitsi eräällä sisäpihalla missä oli muitakin ravintoloita ja sitä vastapäätä oli joku burrito mesta :-D

    juuuli: Tosi kiva kuulla, että en näitä ihan turhaan tee hehe! Joo tonne kyllä tarvii kunnolla aikaa jos aikoo shoppailla, harmi että ette ehtineet olla pidempään:( Okei, kiva tietää!

    Jannina: Hahah toi oli aika perus minkä sanoin aina, ei jaksanu alkaa vääntää omaa nimee :-D

    VastaaPoista