sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

You only live once, but if you do it right, once is enough


1/ Päätin piristää huoneen ilmettä keräämällä pöydälle kimpun klassisia valkovuokkoja. Ne ei petä koskaan! Kevään tullen on muutenkin ihana koristaa sisustusta kukkasin, ne tuo niin paljon lisäilmettä. 2/ Perjantaista asua, kun oltiin lähdössä murun kanssa stadiin syöpöttelemään 3/... Ja samaisen päivän pärstälukemat! 4/ Mentiin syömään Morrison'siin (niin kuin aina) ja sieltä saa kyllä eittämättä stadin parhaat burgerit! Toi on ollut mun lempiravintola jo monta vuotta, sieltä saa kyllä niin hyvää ruokaa että. Leikkeet, pihvit, hampparit, salaatit.. Jokaiselle jotain!

1/ Kaunis lauttasaari, nappailin kuvia bussimatkalla 2/ Eilen lähdettiin Heidin kanssa viihteelle Vantaan villiin yöelämään (..) ja oli kyllä tosi hauska ilta! Mummo lähti kuitenkin ajoissa kotiin, ettei kuitenkaan ihan pilkkuun asti oltu paikan päällä :-D 3/ Lisää selfieitä! 4/ Mulla on ollu yks paskimmista viikoista ikinä. Torstai oli kaikista pahin ja kun pääsin vihdoin töistä kotiin, tein itselleni iiiison annoksen pasta bolognesea. Hyvä ruoka, hitusen parempi mieli!

1/ Kevään ensimmäiset auringonotot! Aurinkorasvailusta huolimatta, mun rinnus tais vähän punottaa ton jälkeen kuin myös kasvot kihelmöivät loppupäivän.. 2/ Perjantain asua kokonaisuudessaan. Tykkäsin tästä itse tosi paljon! 3/ Hölmö dogi makoili tolla tavalla mun sängyn alla. Usein se menee omaan koloonsa tonne sängyn alle, mutta tällä kertaa se jäi puolitiehen :-D

1/ Tää on saanu paljon rakkautta multa kun ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä tänä viikonloppuna <3 2/ Lisää bussimatkan maisemia.. 3/ Tällä viikolla on salireissut jääneet yhteen vaivaiseen kertaan, mutta juoksemassa oon käynyt kaksi kertaa. Ihanaa, kun pururadat ovat sulia, ilmat ovat suosineet ja juokseminen alkaa taas maistua entiseen tapaansa!

Eilisen jäljeltä vielä ryydyttää aika paljon, joten nyt taidan vaan mennä pikkuhiljaa jo iltapuuhille ja siitä sitten ajoissa nukkumaan. Toivon, että ensi viikosta tulisi onnistuneempi kuin edellisestä. Omalla asenteella voi vaikuttaa jo todella paljon, yritän pitää sen mielessä :-)

4 kommenttia:

 1. ihania asuja :) ja oot niin kaunis 8) taidan itsekin lähteä huomenna hakemaan valkovuokkoja, ne piristää todella ilmettä :)

  VastaaPoista
 2. Mihin hait kouluun :) olis kiva kuulla muittenkin luku-urakoista!

  VastaaPoista
 3. Voi että kun oot kaunis noissa kuvissa :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Waau, kiitos kovasti! Käy ihmeessä ;-)

  Anonyymi: En valitettavasti halua kertoa täällä vielä sen enempää hakuprosessista, nimittäin stressaan kouluun pääsyä jo valmiiksi aika paljon, joten en halua asettaa lisää paineita kertomalla siitä kaikille julkisesti. Toivottavasti ymmärrät :)

  Emilia: Voi kiitos paljon :-)!

  VastaaPoista