tiistai 27. toukokuuta 2014

Because she's here

Ikimuistoinen päivä! Jännitystä, yllätystä, naurua ja pari kyyneltä. Lisää naurua!

Aloitetaan kuitenkin ihan alusta asti, kun käytiin nauttimassa Jenniferin kanssa Fazerin herkkuaamiainen kuulumisia vaihdellen. Istuskeltiin rauhassa niitä näitä jutustellen, kunnes oli aika lähteä junalle päin.
krista5
Oltiin suunniteltu yllättävämme Krista, kun reissutyttö palasi tänään vuoden jälkeen Australiasta. Kokoonnuttiin Kristan perheen ja läheisten kavereiden kanssa niille odottamaan ja parin piinaavan tunnin jälkeen Krista vihdoin saapui ja saatiin yllättää se ihan toden teolla. Videomateriaaliakin on olemassa, voi sitä aitoa yllättyneisyyttä! Ei siinä kyyneliltä säästytty, kun rakas ystävä saapui Suomeen pitkästä aikaa.
krista2
Ja niin hän on yhtä pirteä kuin aina ennenkin ja suu kävi yhtä soittoa parin tunnin ajan kun istuskeltiin porukalla <3
krista4 krista3 krista1
Valmisteltiin myös vähän ruokayllätystä, Kristan äiti oli laittanut wrappeja ja siskot pilkkoivat vihannesdippejä. Pari muuta tyttöä oli väsännyt Kristan lempparia porkkanakakkua, voi kun toinen oli niin iloinen! Istuskeltiin ruokapöydässä ja kuunneltiin uskomattomia tarinoita maapallon toiselta puolen.
krista6 krista7 krista8
Ruokailun jälkeen Krista esitteli meille kuvaamiaan Polaroid-kuvia, jotka oli ihanan tunnelmallisia! Osa teistä olettekin varmaan jo bonganneet niitä tytsyn blogista (klik!) ja livenä katseltuna ne oli vielä ihanemman näköisiä! Sen jälkeen innostuttiin ottamaan meistäkin oma porukkakuva :-)
krista9
Lopulta tuli aika lähteä kotiin päin ja päästiin onneksi Kristan siskon kyydillä Helsinkiin. Oli kyllä niin tapahtumarikas päivä, että en tuu sitä varmasti koskaan unohtamaan. On ihanaa saada yksi parhaimmista ystävistä takaisin kotiin, odotan innolla kun nähdään kunnolla ja voidaan toteuttaa juttuja jotka on jääneet pahasti rästiin tässä vuoden aikana <3!

2 kommenttia:

  1. Ihana yllätys!! :) Sie ja krista ootte molemmat niin positiivisia, pirteitä ja inspiroivia :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Oli kyllä ihana yllättää toinen :-) Voi kiitos paljon!

    VastaaPoista