sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Fitsporation

Mikä on suurin inspiraationi lähde urheiluun? Monesti katson kyllä netistä kuvia fiteistä tyypeistä, lenkkimaisemista, hyvästä musiikista ja muusta sellaisesta, mutta todellinen inspis lähtee ihan muualta - nimittäin pään sisältä. Mietin aina sitä tunnetta joka valtaa mut salilla, se on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa, jotain minkä haluan kokea aina uudelleen ja uudelleen. Kropan omaa endorfiinintuottoa punttia nostellen naama punaisena. Monta kertaa oon miettinyt treenin jälkeen että "Vau, miten voi olo olla näin hyvä". Puhumattakaan siitä energiasta minkä treenin jälkeen saa. Se mua motivoi!
Näihin kuviin vielä, nekin kyllä motivoi mua älyttömästi. Ei niinkään enää ihmisten omat kuvat ja haaveilut tietystä kropan muodosta, vaan just tällaiset hyvän mielen, värikkäät ja pirteät kuvat.

Nyt oon saanut salirytmiin vähän enemmän ryhtiä kuin pari viikkoa sitten. Tämä viikonloppukin on mennyt töissä, herkutellessa ja sen jälkeen salilla rehkiessä heh! Tänään oli aerobinen päivä ja mentiin siskon kanssa yhdessä vetämään hyvä hikitreeni. Ajattelin jakaa sen täällä teidänkin kanssa, kun kerran olette tykänneet treenivinkeistä!

aluksi 15 minuuttia reipasta crosstrainingia
4 kierrosta seuraavanlaista kiertoharjoittelua:
- 40 naruhyppyä, voi vaihdella myös vuorojaloille jos tasapaino riittää
- 12 punnerrusta
- 12 kahvakuulaheilautusta
- 10 kyykkyä
ekstra: 120 naruhyppyä

Tämän jälkeen tein vielä ojentajille muutamat liikkeet, eikä aikaa mennyt kuin vajaat 50 minuuttia. Tässä saa kyllä hien virtaamaan, kun tekee kierrokset mahdollisimman nopeaa tahtia ja lyhyillä palautuksilla kierrosten välissä. Personal traineriksi opiskeleva ystäväni Heini näytti mulle tuon kiertoharjoittelun viime viikolla ja olenkin siitä lähtien tehnyt sitä jo muutamaan otteeseen. Sopii hyvin niin alkulämmittelyyn kuin myös treenin lopettajaksikin!

Nyt on kyllä herkuteltu äitienpäivänäkin siihen tahtiin, että ihan hyvä vaan kun jaksoin uurastaa salilla näinä päivinä. Mun täytyis kyllä vähän saada tuota herkuttelua kuriin. Viikolla pysyn tosi hyvin irti herkuista enkä tee poikkeuksia, mutta viikonloppuisin saattaa lähteä vähän lapasesta. Joka päivänä jotain, toisena päivänä enemmän ja toisena vähemmän. Sitten näin sunnuntaina on vähän sellainen pömppö fiilis, että oliko ihan pakko. Jotenkin aina ajattelen viikonloppuisin saavani luvan laittaa aivot täysin narikkaan, eikä ruokailua tarvitse juurikaan miettiä. Haluaisin pysyä hyvissä kohtuuden rajoissa, rajoittaa herkuttelun yhteen päivään! Onko teillä hyviä vinkkejä, entä millainen on teidän herkuttelun laita?

Mistä te ammennatte parhaan inspiraation urheilua varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti