torstai 29. toukokuuta 2014

Kyläjuhlat Kumpulassa

Viime viikon lauantaina päästiin taas vihdoin kauan odotetuille kyläjuhlille Helsingin Kumpulaan. Siitä on tullut meille jokavuotinen perinne, mennään sinne kiertelemään ja fiilistelemään kesää. Vähän niin kuin kesän aloittajaiset! Niin kuin aiempinakin vuosina, tänä vuonna ilma oli täydellinen, ihmisiä riitti tungokseksikin asti, kirppiskojuja oli vaikka millä mitalla ja etenkin ruokakojut olivat lisääntyneet edellisevuosiin verrattuna. Tuolla on kaikenkaikkiaan niin ihana fiilis, ihan kuin jossain omassa kylässä, jossa musiikki soi ja ihmiset myyvät tavaroitaan ja omia leivonnaisiaan. kumpula1 kumpula2 kumpula8 kumpula3 kumpula9 kumpula7kumpula kumpula5 kumpula4 kumpula6
Tuolta tekisi mieli ostaa vaikka millä mitalla mokkapaloja, cupcakeja ja vaikka mitä muuta, mutta tyydyin tällä kertaa suklaakeksiin ja fetapiiraaseen. Hyviä olivat! Huomattiin tosin, että ihmiset pyysivät aika kovia hintoja tuollaisista leivoksista, esimerkiksi pienet muffinssit saattoivat olla kaksikin euroa.. Olis kivempi että myytäis edullisesti, eikä ihan kiskurihinnoilla. Toki kaikki on suhteellista.

Joka tapauksessa tosi kiva päivä takanapäin! Muutama kiva juttu lähtikin tuolta mukaan, mutta yllättävän vähän kuitenkin. Tuolta jatkettiin sitten vielä mummin ruokapöydän kautta ruttopuiston kirpparille ja Maailma Kylässä -festareille. Mikä ihana kesäpäivä! 

Jos kaipaatte kirppiksiä, niin sunnuntaina olis taas Kattilahallissa suurkirppis, kannattaa käydä kattelemassa :-)

5 kommenttia:

 1. wau mitä kuvia! näistä tulee ihan kesäfiilis, vaikka se fiilis on sään puolesta tällä hetkellä vähän kateissa, no toivotaan, että ne aurinkoiset kelit palaavat yhtä nopeasti kuin katosivatkin :))

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jannina: Kiitos muru!

  Maria: Kiitos, tuolloin olikin kesäfiilis parhaimmillaan :) No joo toivotaan että noi lmat palais äkkiä tänne..!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia - suloinen kesäfiilis ja tapahtuman tunnelma välittyy niistä oikein loistavasti! Oon tainut kerran aikaisemminkin eksyä ja kommentoida blogiisi, mutta nyt hokasin liittyä lukjiaksi asti! Tosi ihana ja raikas blogi sulla. :)

  http://seljapuunalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Senja: Kiitos paljon, oon kyllä samaa mieltä vaikka itse sanonkin! Voi kuinka kiva, tervetuloa lukemaan mun juttuja :-)!

  VastaaPoista