lauantai 3. toukokuuta 2014

lördag

vx4 vx2 vx6 vx5 vx7 vx
Heloou ja ihanaa lauantaista aamupäivää kaikille! Pitkästä aikaa ehdin tulla tännekin kirjoittelemaan, kiirettä on nimittäin taas pitänyt ja koneella istuminen on jäänyt aikalailla nollalukemille. Vappukin tuli ja meni, mulla oli kyllä tosi hauska ilta! Alunperin mulla ei ollut ollenkaan fiilistä lähteä juhlimaan mitenkään jo ihan vaan sen takia, että vappu ei oo ollut mulle koskaan mikään suuri juttu. Jotenkin kummasti päädyinkin sitten loppuillasta jopa Helsinkiin asti, bailattiin Bakersissa kuin viimeistä päivää ja kotiin päästiinkin vasta aamun pikkutunneilla. Ei yhtään pahempi ekstemporereissu :-D Nyt aion pitää piiitkän tauon juhlimisten kanssa (joopa joo) ja koitan päästä taas normaalin arjen rutiineihin kiinni.

Kuvat on vähän sekalaisesti kuluneilta päiviltä. Löytyy vappupäivän brunssikuvia, uusia farkkuja ja lempikelloa, valokuvaseinän rakentelufiiliksiä, vähän lisää ruokakuvia.. Nää on näitä kuuluisia 'snapshotteja' mitä tuntuu olevan nykyään kaikissa suosituissa blogeissa, heh!

Mulla on nyt kolme päivää vapaata, ahh. Luvassa salilla käyntiä, ystävien näkemistä, lukemista ja poikaystävän kanssa hengailua. Ehkäpä vielä pistäydyn huomenna Kattilahallin suurkirpparillakin! Onko muita sinne lähtijöitä?

5 kommenttia:

 1. Toi on kyllä niin totta, että parhaat illat syntyy yleensä aina ekstempore-reissuista! Ihan parhaita iltojani ovat olleet pari, jolloin olen ihan tunnin varoitusajalla lähteyt kotoa :D Toki jotkut illat onnistuu ihan loistavasti, vaikka niitä suunnittelisi kuukausia etukäteen (kuten mun tän vuoden synttärit), mutta jostain syystä yleensä se menee toisin päin. Ja oot niin hyvä kuvaamaan, että sun snapshotteja katselee mielellään :)

  VastaaPoista
 2. Katariina: Joo ne on kyllä usein jopa onnistuneempia kuin kunnolla suunnitellut! Tietysti kaikki suunnitellutkin juhlat yleensä onnistuu, mutta ekstemporeilloissa on sitä jotakin ;-) Voi kiitos ihana!

  VastaaPoista
 3. Mitä tossa neljännen kuvan makaroonimössössä on? näyttää ihanalle! xD

  VastaaPoista
 4. Mihin kouluun haet?:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Makaroni, kurkku, tomaatti,tonnikala ja sit ku siinä olis vielä kananmunaa ja maissia nii siinä olis mun lempparisalade kaikilla lisukeilla!:)

  Anonyymi: En valitettavasti haluu kertoo täällä mihin haen, koska paineet on jo valmiiks korkealla. Toivottavasti ymmärrät:) Kerron kyllä heti jos pääsen kouluun sisään!:)

  VastaaPoista