keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Newbies

Noniin, täällä ollaan ostosten kera! Tässä on nyt ostoksia siltä sunnuntaiselta Kattilahallin kirpparireissulta ja sitten pari muutakin. Täältä pesee!
ostokset2 ostokset3
Tämä ihana bilehile bleiseri löytyi kirpputorilta viidellä eurolla! Se on tosi blingi mun tyyliin, mutta uskon sen pääsevän ahkeraan käyttöön kesän juhlissa. Nää on näitä kirpparilöytöjen helmiä!
ostokset Vasemmalla äidiltä saatu oversize t-paita, uskon löytäväni tuolle jonkun hyvän käyttöratkaisun! Oikealla kirpparilöytö, alunperin Primarkista ostettu just mun tyylinen pinkki röyhelö parilla eurolla.
ostokset4 Huivi myöskin kirpparilta euron hintaan. Mulla on tosi huonosti tällaisia vähän ohuempia huiveja, niin tää on tosi hyvä just esimerkiksi näille ilmoille. Me likeyyy!
ostokset51. Oon pitkään miettinyt suolasuihkeen ostamista ja nyt bongasin sellaisen edullisesti Kicksistä, alle viidellä eurolla. Suolasuihkeen ideana on siis saada hiuksista rennot ja vähän sen näköiset, että takana olisi pitkä päivä uimarannalla. Ehdin jo vähän testaillakin, mutta vielä kunnollista mielipidettä en ole ehtinyt tästä muodostamaan. 2. Sen lisäksi ostin kampaamosta noita vieteriponnareita, jotka on ihan ykkösiä urheillessa. Ponnari pysyy ja pysyy!
ostokset1
Tilasin vähän aikaa sitten nellyltä muutaman vaatteen ja tää on yksi niistä. Ihana, burgundyn värinen toppi, jossa on tossa keskellä sellainen läpinäkyvä kangas. Ratkaisin kuitenkin häröltä näyttävän rintavaon piilottamisen alle puettavalla peplum-topilla :-D

Miltäs ostokset näyttää? 

Mä oon niin ikävöinyt kirppareita! Jos siellä on muita kirppistelijöitä niin toukokuussa on ainakin pari isoa kirppistapahtumaa tulossa:

17.5 Arabianrannan katufestivaali 
ja
24.5. Kumpulan kyläjuhlat 

3 kommenttia:

 1. eivitsi kuinka överi mut siisti toi paljettihomma just jonku muuten simppelin mustan asun kaa!!
  ääh, mun on melkein joka vkl nyt pitäny lähtee kirppistelemään muttei oo tullu käytyä tosi pitkään aikaan, pitää päästä :)

  VastaaPoista
 2. eiks toi läpinäkyvä osa oo ton topin se "juttu"? miks ihmeessä haluut "pilata" sen? :)

  VastaaPoista
 3. Q: Sanoppa muuta, just näin mäkin tuumaan:) lähde ihmeessä kirppareille, se tuo hyvän mielen!

  Anonyymi: Tottahan tuo, mutta mun päällä se näyttää (omaan silmään ainakin) ihan mauttomalta ja en halunnut sen takia kuitenkaan palauttaa tuotetta. :)

  VastaaPoista