maanantai 5. toukokuuta 2014

You were searching for one grain of sand along an endless beach

kattila kattila2 kattila3
paita Nelly/ farkut Zara/ kengät Converse

Rentoja asukuvia viikonlopulta, kun oltiin pyörähtämässä siellä Kattilahallin kirpparilla. Oltiin siellä jo yhdeltätoista ja päästiin ihan melkeinpä jonon ensimmäisiksi, eli päästiin koluamaan parhaat vaatteet ensimmäisinä! Normaaliin tapaan oltais tultu paikalle vasta kun jono kiersi rakennuksen toiselle puolelle, mutta nyt oltiin onneksi varauduttu väentungokseen. Muutama kiva juttu lähti mukaan ja voin esitellä ne sekä vähän muitakin lähiaikoijen ostoksia jos teitä vaan kiinnostaa!

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Itse vietän vielä kolmipäiväistä viikonloppua ja huomenna taas ahkerana työn pariin. Tänään oli karua herätä valkean maan ympäröimänä samalla kun taivaan täydeltä sataa sitä itseään.. Kyllä se kevät vielä sieltä pikku hiljaa tulee, koitetaan uskoa parempaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Täällä viikko on lähtenyt käytiin noh.. vauhdilla ja pienillä ärräpäillä, mutta eiköhän tämä tästä taas. :D Jollei muuta positiivista niin ainakin puhtaalla kämpällä, tuli meinaa eilen aikamoinen siivousrumba vedettyä! Kirpparilöytöjen esittelyä odotellessa, kirppiksiltä kun löytää silloin tällöin ihan huikeita juttuja.

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Sofia W: Kiitos Sofia! Eiköhän ärräpäät sallita aina maanantaisin, heh. Hyvä juttu, esittelyä sii tulossa asap! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat farkut! Onko uudet :)

  VastaaPoista