lauantai 28. kesäkuuta 2014

Classy floral

kiss3kiss1kiss2
bleiseri H&M/ paita Gina Tricot/ housut Zara/ ballerinat Skopunkten/ 
kisskiss4
Kesäisiä asukuvia kesäisen Tukholman kaduilta. Pidin kovasti tuosta asusta, kun se on niin kesäinen ja rento, mutta samalla vähän siistimpi. Ballerinat ostin tuolta reissusta Skopunktenista, eivätkä kyllä olleet hinnalla pilatut - jouduin pulittamaan niistä vaivaiset kymmenen euroa. Ne on super mukavat jalassa! Varmaan kestää just ja just vaan tän kesän, mutta ei se haittaa. Edellisistä oli pohja jo niin hyvää vauhtia irtoamassa, että oli pakko ostaa jotkut uudet.

Tänään on ohjelmassa keskustassa ravaamista, nimittäin mä haluan nähdä Pride- kulkueen! Oltiin stadissa ihan sattumalta viime vuoden kulkueen aikaan ja vitsit kun se oli siistiä katsottavaa. Porukkaa on ihan sikana, ihmisiä täynnä olevat rekkalavat ajelevat ympäri keskustaa, musiikki soi kovalla, ympärillä näkyy paljon värejä.. Juuri tämmöisiä tapahtumia pitäis olla enemmän, että saadaan vähän väriä ja eloa ihmisiin. Ja ennen kaikkea hyvän asian tiimoilta!

Oletteko te osallistumassa Prideen? Mitä tykkäätte tämänkertaisesta asuvalinnasta? 

4 kommenttia:

  1. Upea ja raikas asu :) oon hullaantunut täysin kukkakuvioon :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi:-) Mä oon kans ihan kreisinä kaikkeen kukkaan ja rimpsuun, en meinaa saada koskaan tarpeekseni niistä!

    VastaaPoista
  3. oot niin klassisen kaunis että ihan kateeksi käy!! :))

    VastaaPoista