torstai 5. kesäkuuta 2014

Random cruising

boom7boom8boom2boom3boom5boom1boom6boom
1. Ihana överi kukkaseppele Lewesin kyläkaupassa 2. Camdenissa syömässä Fish & Chipsejä 3. Brightonissa syömässä pastaa, toi oli ihanaa! 3. A little shopping never killed nobody.. 4. Lisää selfieitä, ihan niinkuin niitä ei olis jo tarpeeks nähty, heh 5. Meidän kaverin Kirillin mielenkiintoinen asunnon sisäänkäynti. Vähän oltiin äimänä kun jätkä vaan käveli mainoksesta sisään :-D Oootteko koskaan nähnyt tollasta missään? 6. Brightonissa käytettiin tollasia söpöjä päiväbussilippuja, joista raaputettiin aina vähän nniinkuin arvasta päivä, kuukausi ja vuosi. Sit vaan näytettiin aina bussikuskille! 7. Lontoon Hostellilla lähdössä jonnekin ja mä tapani mukaan ensimmäisenä valmiina koitan keksiä järkevää tekemistä odottelun ajaksi

Täällä taas vähän sekalaisia Englannin reissun kuvia. Niitä on kyllä vieläkin niin paljon, että saatte varmaan oikeesti katella niitä koko loppukesän :-D En enää harmi vaan muista niin yksityiskohtaisesti meidän tekemisiä niin helpompi on iskeä kuvia vähän tällaisella random-tyylillä.

Onko teillä jotain toiveita mitä voisin postata tuosta reissusta, kiinnostaako jokin tietty aihe? :-)

3 kommenttia:

  1. Whaat, onpa hassu toi ovi! En oo kyllä ikinä kuullut moisesta :D Ja näitä Englanti-kuvia on tosi kiva katella, niissä on niin ihana ja rento fiilis :)

    VastaaPoista
  2. Katariina: No älä, toi oli niin hämmentävää!:-D Kiva kuulla että tykkäät!:)

    VastaaPoista
  3. Hassua, että vieläkin Brighton:ssa samantyyliset bussiliput. n. 9-10 vuodessa ei paljon ole ulkonäkö muuttunut noissa, väri oli punainen 2006 kesällä, kun olin siellä pari kuukautta. :D Oli hauskaa raaputtaa noita.

    VastaaPoista