keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Suomenlinna

suokkisuokki9suokki4 suokki2suokki10suokki3suokki7suokki6suokki1suokki8
Tänään sain yhden kohdan yliviivattua bucketlististäni, kun lähdettiin käymään iki-ihanassa Suomenlinnassa. Otettiin eväät mukaan ja mentiin istuskelemaan nurmikolle auringon paahtaessa ihanasti kasvoille. Tuli kyllä niin ihanan kesäinen fiilis, tällaiset reissut on kyllä niitä parhaimpia kesäjuttuja! Suosittelen Suomenlinnassa vierailua ihan kaikille, siellä on niin kaunista ja pieni venematka sinne kauppatorilta lisää vaan kesäfiilistä. Itse myönnän, että tuolla tulee käytyä ihan liian harvoin, enkä kyllä ymmärrä miksi. Helsingin sisäinen bussilippu riittää kustantamaan venematkan ja keskustassakin tulee pyörittyä harva se päivä. No, kaipa ton ajattelee olevan vähän sellanen spessumpi juttu ettei tule niin usein käytyä.

Nyt kyllä väsyttää ihan törkeästi, tekis vaan mieli nukkua päikkärit. Pitäis kuitenkin pakata, kun ollaan Henskun kanssa lähdössä pidennetylle viikonloppureissulle Tukholmaan. Lähdetään perjantaina kun mun loma alkaa (!!), enkä kyllä millään malttais odottaa. Itsehän en ole koskaan käynyt Tukholmassa sen kummemmin, ellei lasketa sitä perus Burger King-kauppakatu-reissua risteilyjen lomassa. Eli jos jollakin on hyviä vinkkejä (ravintoloita, nähtävyyksiä yms), niin olisin todella iloinen kuullessani niitä :-)

2 kommenttia:

  1. Kannattaa tsekata Alexa Dagmar ja PS I love fashion blogeja jos kaipaat kunnon Tukholma vinkkejä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä, en ole heidän blogejaan oikeastaan muuten lukenut mutta Tukholmavinkkejä tosiaan niissä varmasti on :-)

    VastaaPoista