keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ilosaarirock 2014

Moi taas pitkästä aikaa! Vihdoin oon vähän palautunut tuosta Ilosaarirockin hulinasta - muutamat univelat on nukuttu pois, köhää paranneltu ja muutenkin vaan levätty ja koitettu saada esim. ruokarytmiä kohdilleen. Tässä on paljon asioita jo tapahtunut tämänkin viikon aikana, niistä lisää myöhemmin!

Muutamalla sanalla voin vaan kuvailla festariviikonloppua. Paras ja kreisein matkaseura ikinä(samat huumorintajut omaavat sisko ja serkku), täydelliset ilmat, mielettömän hyvää livemusiikkia, maailman paras kesäfiilis, hyviä juomia, ihania uusia tuttavuuksia. Pakko väittää, että jos ei ole aiemmin ollut festareilla, sitä fiilistä ei voi tietää.

Mä olin kuvitellut esimerkiksi leirielämää paljon hirveämmäksi (ei suihkua kolmeen päivään, oksentelevia ihmisiä, mieletöntä bailausta ympäri vuorokauden..) ja lopulta vaan viimeinen kohta osoittautui todenmukaiseksi! Suihkussa päästiin hyvin käymään lähistöllä sijaitsevassa uimahallissa ja meidän leirinnässä ihmiset osas olla kyllä ihan super asiallisesti. Kyllähän siellä oli paljon niitä ketkä dokas vielä aamulla meidän noustessa ylös uuteen päivään, mutta nekin teki sen suht hissukseen ja omissa oloissaan. Teltassa oli myös yllättävän mukavaa nukkua, vaikkakin ne aamuauringon säteet koitui kovaksi kohtaloksi kun herätessä teltan kuvitteellinen celcius- mittari näytti varmaan jotain 40 astetta. Ole siinä sitten huppari ja lökärit päällä makuupussin alla! Ehkä hirveintä mitä oon vähään aikaan kokenut.
IMG_1176IMG_1181IMG_1182IMG_1179IMG_1175IMG_1183IMG_1180IMG_1172IMG_1170IMG_1171IMG_1173IMG_1168IMG_1167IMG_1131
Porukka oli tosi rentoa läpi festareiden. Rantalavan läheisyydessä pidettiin kunnon jamit, ihmiset tanssi reggaeta fiilareissa ja mekin innostuttiin mukaan vedessä kahlailun jälkeen. Siinä samassa Musta Barbaari ja Prinssi Ysuf haastettiin sheikkauskisaankin ja innostuihan siinä itse kukin heiluttamaan lantiotaan kahta kauheammin. Mietittiin vaan, että festareille kyllä kokoontuu Suomen rennoimmat ihmiset, eikä kankeista ja tylsistä suomalaisista ole tietoakaan! Ihan mieletöntä.

Muutenkin kaikki meni ihan nappiin. Rakastin jokaista esiintyjää joka käytiin kattomassa! J karjalainen, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki, Sanni (oli yllättävän hyvä, kun en ole sen musiikkia pahemmin kuunnellut!), Studio Killers ja kaiken huipuksi vielä tietysti Ellie Goulding, jonka takia ostin liput. Ei voi sanoin kuvailla sitä fiilistä, kun ollaan melkein eturivissä ja pitkäaikainen idoli seisoo kymmenen metrin päässä. Epätodellinen fiilis. Lempikappale Figure 8 heti ensimmäisenä soittoon ja koko tunnin kestävät endorfiinikiksit on taattu. Juma!! Oon vieläkin ihan sekaisin!

Pienenä sivumainintana ja infona, että saatiin kämppä!! Minusta tulee kohta espoolainen, jihuu :-) Senkin takia tässä on nyt ollut vähän hiljaista kun ollaan hoidettu siihen liittyviä asioita ja pakkailemaankin aloitin jo tänään, vaikka muutto on vasta kuun vaihteessa. Tää lomaviikko täytyy käyttää hyödyksi kun on aikaa fiilistellä rauhassa kaikkia tavaroita mitä kaappien perältä löytyy haha! Yritän jatkaa postailua normaaliin tahtiin, mutta älkää tippuko kärryiltä, vaikka nyt vähän harvemmin tulis mitään päivityksiä, jooko?

Miten teidän festaroinnit meni? Harmitti vähän, etten törmännyt kehenkään teistä!

7 kommenttia:

 1. Heh vitsi ärsyttää, bongasin sut heti kun tultiin festarialueelle (teidän teltta oli ihan meidän vieressä) ja tarkotus oli tulla moikkaan myöhemmin mut enhän sit enää nähnytkään sua! :-D

  VastaaPoista
 2. Sara: Kääk eikä, tällaset jutut harmittaa! Olis ollu niin kiva nähä joku lukijoista ihan in real life :-) Noh, ens kerralla sitten!

  VastaaPoista
 3. Oi onnee kämpästä!! :) Saitteko ihan yksityisen kautta? Ei teillä loppujen lopuks kyllä kauaa mennyt! Me laitetaan viikonloppuna Hoasille hakemus, mutta niissä kestää tunnetusti ties kuinka ja kauan... Vitsit mua harmittaa, tänä vuonna en taida päästä yksillekään festareille :( Festareilla on se oma tunnelmansa, sitä ei voita mikään!

  VastaaPoista
 4. Katariina: Kiitos <3 Erään vuokravälitysfirman kautta saatiin, eikä kyllä kauaa lopulta mennytkään! Toivottavasti te saisitte kämpän kans suhteellisen nopeasti, ja muistakaa uusia hakemus sitten heti kun sen vaan voi (olisko puol vuotta se aika) jos ette ole siihen mennessä vielä kämppää saaneet! No, ensi kesänä varmasti ehdit festareille, kyllä niitä tulee :)

  VastaaPoista
 5. Taisin nähä sut vilaukselta,ois ollu kiva kyllä tulla moikkaa! Olin itte kans ellies aika edes, itseasias bongasin takaraivoni yhestä sun instakuvasta haha:D

  VastaaPoista
 6. Hantsa: Voi hittolainen, olis ollu kiva nähdä :) Ollaanpa oltu lähekkäin!

  VastaaPoista
 7. Ihan sairaaan ihania kuvia! Tosi nättejä ja jotenki ihana tunnelma noissa kaikissa :) Lemppari on toi mis on noi teltat! <3

  VastaaPoista