keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

materialism happiness

crop4
leo sneakers Nelly. Pure love. Oon niin kauan himoinnut näitä ja nyt niitä taas löytyi Nellyn sivuilta - ei kauaa tarvinnut pähkäillä tilausta!
crop8crop2
crop top Bikbok 
crop6
poskipuna Sephora
crop
ihana crop top löytyi eilen kirppikseltä eurolla!
crop7
upea kalenteri saatu Kristalta, käykää hakemassa omanne kirjakaupasta! Esimerkiksi Kampin Suomalaisessa oli näitä vielä vino pino viime viikolla :-)
crop1
crop top Bikbok

Heloooou! Tässä vähän uusia hankintoja, ai mitenniin oon villiintynyt noista crop topeista? Haha, koomista vaan on, ettei mulla oo mitenkään liiaksi mitään alaosia noiden kanssa.. Nooh minkäs teet, kun noi on niin ihania! Suurin osa jutuista on hankittu Tukholman reissulla ja sillon mä oon viimeksi ostanutkaan mitään kaupasta - alan nimittäin jo harjoitella tätä säästelijään opiskelijan elämää karsimalla kaikki turhat menot pois. Kirppareilla on tullut käytyä ja ahh, kuinka se onkaan ihanaa. Eilen löysin sieltä housut (jotka kyllä olivat pienet), kengät ja paidan yhteensä neljällä eurolla, how cool is that? Suosittelen kaikkia koluamaan kirpputoreja läpi aina mahdollisuuksien tullen, sieltä voi tehdä ihan huippuhyviä löytöjä! Kesäisin ylivoimaisesti paras täällä pk-seudulla on Hietsun kirppis. Sieltä jos joutuu lähtemään tyhjin käsin niin ihme kyllä!

Mitäs tykkäätte uusista hankinnoista? 

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo crop topit! :) Itse vielä vähän arkailen niiden kanssa :D onnea opiskelupaikasta! :) muutatko jonkun sun kaverin vai poikaystäväs kanssa otaniemeen? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Eikö ookki! Kyllä niitä oppii pikkuhiljaa käyttämään :) Kiitos paljon, koitetaan etsiä kämppää poikaystävän kanssa Espoon suunnalta:)

  VastaaPoista
 3. joo hei käydää siel hietsun kirpparil ku oon ens kerran helsingissä!! :-)

  VastaaPoista
 4. K: joo todellakin mennään :-)

  VastaaPoista