tiistai 22. heinäkuuta 2014

tuesday flea

hui1
laukku Michael Kors/ shortsit River Island/ paita kirpparilta/ sormus Blanco/ kengät Nelly
hui2
Saanen esitellä kauniit sääreni, jotka ovat kohta kolme viikkoa olleet ton näköiset.. Ei oo ensimmäinen kerta kun koiran fleksi tekee tollaiset palovammat, mutta ekaa kertaa ne on noin pahannäköiset näin pitkään.
muihui
Heippa! Tänään on vietelty vapaapäivää ja käytiin siskon kanssa pyörähtämässä Hietsun kirpparilla. Tein ihan mielettömiä löytöjä, esimerkiksi aidon lampaantaljan jota oon muutenkin ollut ostamassa uuteen kämppään ja maksoi vaan neljä euroa! Sen lisäksi ostin pari todella hyväkuntoista lasipurkkia keittiöön samaan hintaan. Oon tehnyt nyt kirppareilta todella edullisia ostoksia uutta asuntoa varten, oon ihan hirmu tyytyväinen. Kannattaa liittyä Facebookin kirppisyhteisöihin, mä oon löytänyt sieltä vaikka mitä kivaa edullisin hinnoin! Sitä kyllä kiittää itseään, kun säästää pitkän pennin käytettyjä tavaroita ostaessa. Kaiken lisäksi ne on suurin osa vielä super hyväkuntoisia!

Loppupäivä onkin mennyt mummolassa rentoillessa ja käytiin sen jälkeen ostamassa rautakaupasta tarvikkeet tuolien kunnostamista varten. Loppuilta onkin mennyt sen projektin parissa ja nyt on tuolit valmiit! Kerron siitä lisää myöhemmin, kun toivoitte lisää DIY-juttuja :-)

6 kommenttia:

  1. Mä oon kans monella FB-kirppiksellä, ihan huippuja! :)

    PreciousPicturesBlogi

    VastaaPoista
  2. hei tosi ihania kuvia! jotenki spessu fressejä! (Y)

    VastaaPoista
  3. Hahah ekasta kuvasta tuli jotenki mieleen se katu jossa carrie asuu sinkkuelämässä, joten ajattelin et tääh ootko ottanu äkkilähdön nyciin :D mutta taitaa ihan helsingistä olla! :) Ihana asu, tosi freesi :) ja toi korallinpunanen sopii sulle :)

    VastaaPoista
  4. Janina Katriina: Joo, niiltä löytää vaikka mitä kivaa:)

    K: Kiitos paljon :-)

    Anonyymi: Voi kumpa olisinkin, hah ja stadista on! Kiitos paljon :)

    VastaaPoista
  5. Tosi nätti asu! :) Toi paita on tosi kivan mallinen ja värinen :)


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Jenni: Kiitos paljon, tykkään siitä todella paljon itsekin:)

    VastaaPoista