keskiviikko 27. elokuuta 2014

Burgundy

aasu1aasu2aasu
laukku Longchamp/ neule Bik Bok/ housut Zara/ toppi Nelly/ kengät DinSko

Pitkästä aikaa kunnon asukuvaa, jippii! Tänään oli koulussa liikennevalopäivä (vihreä=vapaa, keltainen=monimutkainen, punainen=varattu) ja luonnollisesti kaikkiin tämmöisiin on aina osallistuttava joten pitihän munkin sitten saada jotain punaista päällepantavaa, parisuhteessa kun olen. Yllätyksekseni se osoittautuikin yllättävän haasteelliseksi tehtäväksi, kun punaiset vaatekappaleeni rajautuivat juurikin tuohon yhteen viininpunaiseen toppiin. Ellei kulahtaneita pinkkejä veluuripöksyjä lasketa, mutta niitä en olisi kyllä halunnutkaan kouluun pistää haha! 

Eilen lähdettiin porukalla baariin (kyllä, minäkin jaksoin raahautua!), paikaksi valikoitui niinkin hieno ja upea bilepaikka kuin Baarikärpänen. Juuri viime viikonloppuna vannoin olla menemättä sinne enää ikinä, mutta kuinkas kävikään.. Siellä oli kyllä ihan jees kun oikeastaan vaan meitä Laurealaisia oli siellä, meistäkin nimittäin jo koostui varmaan yli kolmekymmentä tyyppiä. Itse olin selvinpäin, mutta oli tosi kiva mennä porukalla jonnekin ja saada mahdollisuus tutustua uusiin tyyppeihin. Kyllähän siellä saatiin tosi kivoja keskustelujakin aikaiseksi erilaisten tyyppien kanssa. Joillakin meni vähän lujempaa ja joillakin vähän rauhallisemmin, pääasia että kaikilla tuntui olevan hauskaa :-)

Mitäs tykkäätte syksyisestä asusta?

7 kommenttia:

 1. Haha mäkin oon vannonut, etten astu Baarikärpäseen enää jalallanikaan... :D Tolleen omalla porukalla se on varmaan tietty eri juttu, jos kyseessä on suljettu tilaisuus :) Kiva lukea näitä sun koulujuttuja, kuulostaa kyllä tosi hauskalta teidän eka viikko! Asukin on tosi onnistunut, kivasti oot saanu asustettua vähän juhlavamman topin kouluasuksi :)

  VastaaPoista
 2. ihana <3 masentavaa vaan ajatella et seuraavat 8kk pukeudutaan huiveihin ja neuleisiin.. :(

  VastaaPoista
 3. Todella ihana asu! Ja millonkohan toi neule on ostettu, näyttää niin kivalta :)?

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana toi sun neule! :) mulla on varmaan mennyt ohi, mutta mitä alaa aloitit laureassa opiskelemaan?

  VastaaPoista
 5. Katariina: Haha joo, se oli onneks enemmän jees olla tolla porukalla! Jee kiva kuulla että tykkäät lukea mun sepustuksia:) Kiitos kiitos!

  Jannina: Kiitos <3 No joo onhan se vähän, vaikkakin mä tykkään tosi paljon neuleista ja huiveista.

  Enni: Kiitos! Se on ostettu muistaakseni vuosi sitten keväällä.. Mutta näin juuri samantyylisiä Lindexissä, vähän lyhyempää mallia tosin :)

  Satu B: Kiitos paljon, se on kyllä tosi ihana! Liiketaloutta lähdin opiskelemaan.

  VastaaPoista
 6. Opiskeletko siis Leppävaaran Laureassa?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: En, vaan Otaniemessä!

  VastaaPoista