torstai 14. elokuuta 2014

Down by the river, I was drawn by your grace

raitaraita3raita2raita4raita5raita1
Kukkuu ja kivaa torstaista päivää kaikille! Tässä näkyy vähän mun vapaapäivän fiiliksiä - olen jo ehtinyt käymään salilla rääkkäämässä jalkoja, kokkailemaan herkullista ruokaa (toi kuvassa näkyvä kombo on mun ultimate- lemppari! Ei mitään ihmeellistä, ihan peruskauraa vaan), meikkailemaan ja siivoilemaan sekä nyt istun rauhassa sohvalla katsellen sivusilmällä Catfishiä ja kirjoitellen tätä tekstiä. Parin tunnin päästä saan pari hyvää ystävää tänne meille kylään, voisin yrittää pyöräyttää meille vielä jotain tarjoiltavaakin! Enpä ole vielä juuri ehtinyt mitään täällä leipomaan (kun en tosiaan mikään kaikista paras leipuri ole hehe..), voisin yrittää vaikka jotain ihan helppoa! Onko teillä jotain hyviä ja helppoja leivontaohjeita korvan takana?

Tänään onkin viikon ainoa vapaapäivä, joten aion viettää sen juuri sen mukaisesti - illalla aion vaan rentoutua ja mahdollisesti viettää laatuaikaa itseni ja jonkun hyvän tuotantokauden parissa. Laters!

3 kommenttia:

 1. Ihana asu :) ja teidän kotikin näyttää ihanalta :D ite aattelin just laittaa pannarin uuniin kun huomasin että löytyy litra maitoa jonka parasta ennen meni eilen :D

  VastaaPoista
 2. Moi! Minua kiinnostaisi, millä muokkausohjelmalla muokkaat kuvia instagramiin?:) Tai lähinnä se, esim se mustavalkoinen kuva missä sulla on nuttura ja letti, niin millä oot saanu sen vaaleamman kohdan sinne laitaan?:) Kiitos jos vastaisit! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos kaunis:) Ei vitsi heti ku näin tän viestin, ravasin keittiöön pannarinkiilto silmissä ja olin jo ehtinyt katsoa ohjeenkin. Mutta kappas, tää on just tätä kun on just muuttanut eikä oo oikeen mitään tarvikkeita nii leivinjauheen ja monen muun puutteessa jouduin luopuu tästä suunnitelmasta :-D

  Anonyymi: Heippa! Muokkaan kuvat afterlightilla, joka on maksullinen - vain alle euron. Suosittelen ostamaan sen, meinaa sillä saa muokattua niin monipuolisesti, etten oo kertaakaan katunut sen ostamista :) Sillä saa tehtyä vaikka mitä!

  VastaaPoista