sunnuntai 24. elokuuta 2014

Huomenna paluu koulunpenkille!

Pakko mainita mun mielikuvituksellisista otsikoista. Voisko näitä mitenkään harjoitella paremmiksi, ärr?

Tänään on ollut tietyllä tavalla tuttu fiilis- lämmin elokuinen päivä, ei mitään kummempaa tekemistä, vähän siivoilua, jäätelön ostamista ja käppäilyä ulkona ihan ylilämpimissä vetimissä. Tää päivä on tuonut mulle mieleen joka ikisen päivän juuri ennen koulujen alkamista joka syksy. Vuosi sitten syksyllä en aloittanut missään koulussa, vaan rutiinit jatkuivat vähän erilaisina ärrällä työskennellen. Huomenna kuitenkin on taas aika palata koulun penkille, minkälaiset on mun fiilikset tällä hetkellä? kne
Jos tän hetkisiä fiiliksiä (tappo dagen efterin lisäksi kröhöm..) pitäisi vähän avata, niin todella odottavaisin mielin aloitan huomenna uudessa koulussa. Mua ei jännitä ollenkaan, se vaihe on oikeastaan jäänyt kokonaan välistä kun tässä on ollut niin paljon kaikkea muuta ohjelmaa - ehkä ihan hyväkin niin. Toisaalta miksi pitäisi jännittää, kun ei yhtään tiedä mikä odottaa? Mua ei edes yhtään ahdista ajatus täysin vieraasta paikasta josta en tunne yhtä ainoata ihmistä, mulle se on lähinnä vaan tositosi positiivista. Mahdollisuus solmia lukuisia uusia ystävyyssuhteita ja nähdä erilaisia ihmisiä. Mahtavaa!
kne1
Mä en edes yhtään tiedä onko toi ala mulle se oikea juttu. Mulla ei ole oikeastaan mitään hajua mitä tuleman pitää. Päätin, että jos odotan palavaa liekkiä jotakin alaa kohtaan, se voi viedä enemmän vuosia kuin on tarve ja mä kaipaan koko ajan uusia virikkeitä ympärilleni. Kokeilemallahan se selviää, sopiiko joku juttu itselleen vai ei. Tässä sitä nyt kai hypätään pää edellä tuntemattomaan. Joskus mietittiin opon kanssa pitkän kaavan mukaan eri vaihtoehtoja joista olisin kiinnostunut. Kyllä tää kaupallinen ala oli jo silloin aika vahvasti esillä monien muiden joukossa. Ehkä se on ihan hyvä, ettei omista liian tarkkaa suunnitelmaa - jää enemmän mielenkiintoisia polkuja valittavaksi.

En olisi voinut kuvitella viettäväni toista välivuotta putkeen (vaikka olinkin jo totaalisesti varautunut siihen). Ihme kyllä: tuota kouluhommaa, säännöllisiä 'työaikoja' ja kirsikoina kakun päällä: bussikortin opiskelija-alennusta sekä kouluruokia on tullut oikeasti ihan hirveä ikävä! Varsinkin tota bussikortin alennusta. Katsoin mä meidän ensi viikon ruokalistaakin jo haha! Huomenna se taas alkaa, huhheijaa.

Oletteko te aloittaneet tänä syksynä uusissa opinahjoissa? Mites on lähteneet asiat rullailemaan? :)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, pidä mahtava eka kouluviikko!! :) Mulla on vielä ens viikko "lomaa" (eli töitä) ja vasta sit alkaa koulu. Mua jotenkin on nyt ruvennut jännittämään, vaikken edes tiedä oikein mitä jännitän? :D Kerro sit kuulumisia ekalta kouluviikolta, mua ainakin kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Mä aloitan tänään kanssa koulun! :) olen niin innoissani uusista haasteista ja koulukavereista! Onneksi saan jopa kävellä koulurakennukseen sisään yhden parhaimman kaverini kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Katariina: Kiitos, aion kyllä pitää! :) Voi vitsi, pidä säkin hauskaa ja nauti ekoista bileistä yms! Kerroin joo!

  Nelli: Jee, kivaa! Onnea opintoihin:)

  K: Tänkjuuu<3

  VastaaPoista