perjantai 22. elokuuta 2014

Jos nyt minäkin..

hattu4hattu6hattu2hattu3hattuhattu7hattu1hattu5
...Alkaisin käyttää jotain päähinettä! Olen pitkään himoinnut tällaista lierihattua ja jotenkin olen aina kuitenkin arastellut sellaisen ostamista. Jo ensimmäisellä Lontoon reissullamme muistan ihailleeni näitä vielä Suomen muodissa aika uutena juttuna olleita huopahattuja. Seuraavaksi katselin niitä Amsterdamissa, mutta poikaystävän reaktio hattuun taisi olla sellainen, että aloin itsekin epäilemään sen ihanuutta. Suuri vaikuttaja siihen, etten ole tuollaista vielä koskaan päässyt ostamaan, on myös niiden yleinen kallis hinta. Useimmiten nämä hatut ovat saattaneet maksaa esimerkiksi 40 euroa, haloo ei tule kuuloonkaan! Nyt kuitenkin löysin näitä hennesiltä parinkympin hintaan ja syksyn edetessä uskon tämän pääsevän kovaan käyttöön :-)

Innostuttiin siskon kanssa kuvailemaan ja saatiin mielestäni kivoja kuvia aikaiseksi!

Mitä te olette mieltä tällaisista hatuista tai päähineistä yleensäkään? Itse olen ollut todella huono käyttämään niitä, mutta tästä tämä ylämäki ehkä alkaa!

6 kommenttia:

 1. Mä nyt näköjään keksin jotain kommentoitavaa jokaseen sun postaukseen, haha. :D Tuo hattu sopii teille molemmille tosi hyvin! Mäkin aina ihastelen hiljaa itsekseni (tai ääneen) hattupäitä, mutta vaikka oon pari omaankin kaappiin ostanut, en vaan osaa käyttää muuta kuin pipoa talvella. :D Nuo villalierihatut on kyllä erityisen kauniita.

  VastaaPoista
 2. Mäkään en aluksi lämmennyt noille hatuille, mutta nyt ne näyttävät omaan silmääni aivan ihanilta! Ja tosi kivoja kuvia ootte ottanu, sopii älyttömän hyvin toi hattu!! :)

  VastaaPoista
 3. Helena: Kiva kun jaksat aina kommentoida, anna palaa vaan! :) Kiitos! Siitä vaan sit harjottelemaan hattujen käyttöä, mäkin yritän!

  K: Hihoooo thanks!

  Katariina: Joo, mä tykkään noista nykyään tosi paljon! Kiitos :-)

  VastaaPoista
 4. Itsekkin ostin viikko takaperin hennesiltä tuollaisen hatun!! Kaverini kovasti naureskeli sille mutta tokaisin vaan että hatun käyttäminen vaatii vähän normaalia enemmän asennetta ja sitä löytyy ;) Oon tosi innoissani pohdiskellut hatun varalle kaikennäköisiä syksyisiä asuja!! Toivottavasti teistä tulee hatun kanssa erottamaton parivaljakko meinaan varsin hyvältä näyttää ;)

  VastaaPoista
 5. Karoliina: Joo noi taitaa jakaa vähän mielipiteitä ihmisten kesken hah! Ja huomattavasti miehet on olleet vähän negatiivisempia suhtautujia ainakin oman kokemuksen mukaan hah:) No nyt ainakin tekis mieli käyttää sitä koko ajan, kiitos paljon:)

  VastaaPoista