lauantai 16. elokuuta 2014

Kesä täynnä upeita muistoja

Vance Joy - Riptide (Flicflac remix)
Huomenta kaikille! Minä täällä taas pirteä peipponen lauantaiaamuna.. Pitäis olla töissä, mutta aloinpa sitten illalla oksentelemaan, niin ei töihin lähtö tullut kysymykseenkään klo 6.30. Sen sijaan heräsin nyt aikaisin (sain tosin nukuttua ihmeen hyvin, nyt on paljon parempi olo!) ja erään nimeltämainitsemattoman unikeon tuhisten tossa vieressä ajattelin purkaa tänne pitkästä aikaa mun puhelimella näpsittyjä kuvia. Niitä onkin tässä kesän aikana kertynyt todella paljon, eikä tässä ole kuin murto-osa. Kaikki ovat oikeastaan heinä- ja elokuun ajalta.

Mulla on ollut todella ihana kesä - paljon kavereita, perhettä, juhlia, töitä, kivoja kesäiltoja, ekstempore- reissuja, kirppistelyä, vähän matkustelua, arjen pieniä iloja.. Olen onneksi ehtinyt pitämään lomaa muutaman viikon, joten viime kesästä poiketen koko kesä ei ole mennyt pelkästään työn touhussa. Aina sitä tuntuu jotenkin, että kesä hujahtaa ohi silmänräpäyksessä. Siksi siitä täytyisi osata nauttia täysin rinnoin! Itse en ole vielä ihan valmis syksyn viimoihin, toivotaan siis etteivät lämpimät kelit olisi ihan vielä menneet menojaan (vaikkakin ensi viikon sääennustukset pahaenteisesti ennustavat pelkkää sadetta..)!
IMG_1656
Rakas äitini ansaitsi syntymäpäivänä paljon rakkautta ja näitä kauniita kukkasia!
IMG_1765
Olen todellakin innostunut tekemään pieniä DIY- juttuja tänne uuteen kotiin. Tässä on yksi niistä, joka näkyikin jo täällä blogin puolella jo tovi aiemmin!
kesäkollari
1. Kesän ensimmäinen ja viimeiseksikin jäänyt kunnollinen rantareissu Vuosaaren Aurinkolahdessa. Todella kaunis ranta täynnä ihmisiä ja elämää - kesäkesäkesä! 2. Yksi onnellinen tyttö 3. Mansikoiden syöntiä, tyttöjen juttuja ja aurinkoa Suomenlinnassa.
IMG_1569
Eräänä helteisenä kesäpäivänä suunnattiin nokat kohti Helsingin Namua. Olin siellä ensimmäistä kertaa ja sain sieltä aika neutraalin kuvan - eipä se mikään kummempi paikka ole kuin mikään muukaan paikka. Miksi sitä hehkutetaan niin paljon?
IMG_2012IMG_1887
Mökillä lenkkeilyä ja kauniita maisemia. Välillä toivon, että tästä saisi nauttia useamminkin!
kesäkollari1
1. Tyttöjen juttuja aamutuimaan! 2. Kuumana päivänä sain toivottuja vieraita ja pikku palleroiden oloa täytyi helpottaa pienellä viilennyksellä. Tää kuva on mun mielestä maailman söpöin, kattokaa sen ilmettä! <3 Kieli ulkona nauttii tuulen tuiverruksesta. 3. Pari päivää sitten odotin vieraita kylään, a.k.a hyvä aika ottaa selfieitä!
IMG_1928IMG_2011
Olen saanut viettää paljon hitaita aamuja - ei ole kiire yhtään minnekään.
kesäkollari2
1. & 2. Kesäfiilistelyä 3. Mökillä lenkkeilyn ja uinnin jälkeen, ihana olo! 4. Opettelin vihdoin tekemään hiuksilleni jotain muutakin kuin ponnarin tai sieninutturan.
IMG_2015
Lisää mökkimaisemia. Voi, kun mä rakastan tuota paikkaa!
IMG_2016
Pieni kiinalainen ilopilleri<3 Taas se lähti maapallon toiselle puolelle, mutta nähdään varmasti taas ennen kuin huomataankaan ajan kuluvan :-)
kesäkollari3
Eilen vietettiin neljättä vuosipäivää yhdessä. Käytiin syömässä Classic Pizzeriassa aivan törrrrkeen hyvää pitsaa, mä otin mozzarella, pepperoni, punasipuli, tomaatti,valkosipulipläjäyksen ja mieheke turvautui Hangover- nimiseen, nimensäkin mukaiseen, kaikkea mahdollista suolaista mättöä sisältävään yksilöön. Vielä tähän kylkeen lasi valkkaria... Ai että, olin odottanut tätä niin pitkään, että oli ihana vihdoin kokea tällainen arjen ilo. Kulta oli hienosti ostanut mulle ruusunkin, olin oikea onnentyttö!<3
IMG_2017
Jaaaa vielä kerran peiliselfie ja erään päivän asua. Taitaapi olla viimeisiä kertoja kun vedin nämä shortsit jalkaan tänä kesänä.

Tässäpä näin! Mitä mieltä olette yleisesti puhelinkuvista? Itse olen todella laiska lukemaan postauksia, joissa on miljoona kollaasia ja minikuvia, kun taas tykkään katsella kuvia näin isompina. Kummasta te tykkäätte enemmän?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

ps. Jos ette vielä kuunnelleet postausken alussa olevaa biisiä: Kuunnelkaa!

5 kommenttia:

  1. Kämppä postauuus!!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hold on there, tiger! Teen sen pikimmiten, kunhan saadaan muutama juttu vielä hommattua tänne :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, tuli itellekkin tosi hyvä mieli näitä katellessa :) oot tosi upean näkönen nainen, ja silti ihanan luonnollinen :) mullakin on nyt pitkästä aikaa pari viikkoa lomaa näin kesällä ja oon kyllä nauttinut, mutta tuntuu jopa että vähän tekemisen puute iskee :) täytyy kyllä myöntää että kaipaan jo hieman aurinkoisia syyspäiviä kun luonto loistaa väreissä :) mutta toistaiseksi ihania kesän viimeisiä viikoja sulle! :)

    VastaaPoista
  4. Mistä tuo ihana toppi on <3__<3

    VastaaPoista