maanantai 11. elokuuta 2014

Lady, running down to the riptide

Oltiin tossa viime viikolla Kristan kanssa kuvailemassa Pasilan vanhoilla junaraiteilla. Mielettömän kiva kuvausspotti, kannattaa käydä siellä jos halajaa vähän erilaisia kuvia :-) Tässä on nyt muutamia kuvia, kaikki on Kristan ottamia ja muokkaamia!
Untitled  Untitled
Mun maanantai on startannut alle viiden tunnin yöunilla, kun kuuhullu ei saanut täysikuun aikaan unta yöllä.. Herää siinä sitten viideltä parilla turhalla heräämisellä maustettuna! Aika tuskaiset fiilikset oli aamulla töihin lähtiessä, silmäluomet tuntui painavan ainakin sata kiloa. Onneksi selvisin ihan kunnialla työpäivästä (vaikka tää oli just niitä päiviä kun kaikki tippuu käsistä ja sanat menee sekasin joka toisen asiakkaan kanssa) ja sen jälkeen lähdin käymään mummolassa (=ruokaa ja päikkärit). Nyt kotona hengailua smoothielasi kädessä ja illalla taas Strip Aerobiciin kaverin kanssa, jahuuu! Can't wait, se on niin hauskaa :-)

Hyvää viikonalkua kaikille! Mitä tykkäätte tiheämmästä postaustahdista, ehtiikö kukaan lukea näitä kaikkia haha? 

7 kommenttia:

 1. jee sä kävit siel aerobicis!! hyvä et oli kivaa :---)

  VastaaPoista
 2. K: joo se on ihan paras! Mun tuurilla tietty nyt vaihtuu syyslukkarit ja se tuskin jatkaa enää :-( Oli vissiin vaa joku kesäsesongin jutska.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Tuonne mä haluan vielä joku päivä kuvaileen :-)

  VastaaPoista
 4. Hantsa: Kiitos paljon, kiitokset kuuluu mun luottokujaavalle ;)!

  Emilia: Kiitos kaunis, kannattaa käydä jos noilla suunnilla liikuskelee :)

  VastaaPoista
 5. juuuli: Kiitos paljon :) Tykkään itekki näistä tosi paljon!

  VastaaPoista