perjantai 29. elokuuta 2014

@Midhill

Mitä Helsingin kahvilatarjontaan tulee, on Midhill yksi lempipaikoistani. Helsingin ytimessä, Citykäytävällä sijaitseva pieni ja tunnelmallinen ruoka-/kahvittelupaikka, jossa voi lueskella lehtiä ja siemailla maailman parasta mangoteetä samalla kun ikkunan läpi näkee kymmeniä kiireisiä ihmisiä viipottamassa eri suuntiin. Sisustuskin on juuri niinkin ihana, kuin paljon erillisiä yksityiskohtaisia valaisimia, tauluja ja muuta pientä ihanaa. Eames- tuolien rakastajana en voisi olla tykkäämättä tästä paikasta, niistä kun osa paikan yleisilmeestäkin koostuu. Two thumbs up! Olin aiemmin kulkenut tuosta miljoona kertaa ohi ja aina miettinyt, että pitääkin mennä joskus käymään. Luulin aina, että se olis vaan joku ruokaravintola ja kallis sellainen. Joskus sitten vaan päätettiin käydä siellä ja niin, loppu onkin historiaa. Voisin hyvin kuvitella joku päivä meneväni tänne yksikseni, siemailemaan teetäni ja tutkailemaan maailman menoa!
midhill3midhill2midhillmidhill1
Oltiin pariin kertaan aiemmin käyty täällä Kristan kanssa hakemassa juuri tätä kyseistä mangoteetä ja juotiin kannullinen kahteen pekkaan samalla kun luettiin lehtiä ja juoruiltiin polttavat puheenaiheet. Tällä kertaa kävin tuolla eri kavereiden kanssa (duh, mun teekaveri otti ja läks toiselle puolelle maapalloa..), jotka eivät pahemmin teestä piittaa, eli mun täytyi tyytyä normaaliin pussiteehen. Sanomattakin selvää, ettei se vedä vertoja edellämainitulle. Olisinhan mä voinut sen kannunkin ottaa, mutta on siinä aika paljon juotavaa yhdelle henkilölle. Täten julistan teekaverin etsinnän alkaneeksi - kuka haluaa tulla jakamaan mun kanssa teekannullisen Helsingin ytimessä rauhoittuen? Tahtoo mangoteetä!

Mikä on just sun lempikahvila Helsingissä?

7 kommenttia:

 1. Mangoteetä! *-* Ostin Lontoosta mangolla maustettua vihreetä teetä ja se oli niin ihanaa. Melkein liian hyvää ollakseen totta, et vastaavaa saa Suomesta ja vieläpä kannussa, omg!

  VastaaPoista
 2. joo en oo kyl ikinä törmänny parempaan mangoteehen missään! Aamen! Käydään taas juomassa kannulliset kun tuun takas ;)

  VastaaPoista
 3. Hei kivan oloinen blogi sulla, arvostan hyvälaatuisia kuvia :) milkainnamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Helena: Joo, siis mä en ollut koskaan enne maistanut ja rakastuin heti ensisilmäyksellä!

  K: Äläpä muuta veisaa! Teelle heti kun kynnelle kykenet<3

  Milka Kosonen: Voi, kiitokset Milka :)

  VastaaPoista
 5. Mä tuun juomaan mangoteetä sun kaa Midhilliin!😍❤️

  VastaaPoista
 6. Laura: Jee, it's a deal then! Mennään ihmeessä joku päivä :)

  VastaaPoista
 7. joo mustakin saat teeseuraa millon vaan ! kuulostaa tosi hyvältä ja ollu pitkään suunitelmissa käydä tuolla :) ja jotain vaihteluu ainaisiin vihreisiin ja detox teihin ! :D

  VastaaPoista