sunnuntai 31. elokuuta 2014

sundaymood

maga2maga3maga4maga maga1
1. Eilisillan chillailua, musiikin kuuntelua ja ruuanlaittoa. Mitä muuta kaipaisinkaan rauhalliselta lauantai-illalta? 
2. Nykyään hoidan kynsiäni todella usein. Mulla on huono tapa lähteä repimään niitä heti, kun vanhat lakat näyttää rumilta. Ainoa ratkaisu on siis pitää kynnet jatkuvasti huoliteltuina! Valitettavasti sekään ei aina onnistu ja kynnet joutuu tyytymään mun karuun käsittelyyn vähän turhan usein..
3. Saatiin tänään ihania tuliaisia anoppiehdokkaalta. Arvatkaa huviksenne, kumpi meistä oli enemmän innoissaan tästä ihanasta sisustustilpehööristä? Heh!
4. Ei ole hirveän montaa asiaa, jotka voittais kynttilänvalossa lehtien selailun. Vielä parempi tosin olis joku mielettömän mukaansatempaava kirja. Ehdotuksia otetaan vastaan!
5. Tilasin meille Ellokselta muutaman jutun ja yksi niistä oli tämä nätti metalliporo. Jostain syystä se on vaan erityisen ihana ja täydellinen kombo tuon Iittalan lempparituikun kanssa.

Viikonloppu on ollut työntäyteinen. Tuntuu myös vähän siltä, että oon ehkä tulossa vähän kipeäksi. Nenä on tukossa ja ajattelin väsymyksenkin ehkä johtuvan alkavasta flunssasta. Hyvällä omallatunnolla siis koti-ilta luvassa; yhdessä ruuanlaittoa, sohvalla makoilua ja suklaan syöntiä. Saatanpa juoda kupillisen teetäkin, ellen jopa pari. Ai että, kelpaa kyllä!

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?

Ps. Käytiin tänään testaamassa se Lintsin Kingi. Instaseuraajat jo varmaan tietääkin, ettei se ollut mulle yhtään positiivinen kokemus. Jo ylös noustessa kädet hikosi kuin viimeistä päivää ja henkeä alkoi ahdistamaan ihan törkeästi. Koetin rauhoitella itseäni ja yritin miettiä kauniita maisemia (joo, onnistuu tosi hyvin korkeanpaikan kammoisena). Tuntui siltä, että se vaan jatkaa ja jatkaa ylöspäin menemistään. Ensimmäistä kertaa elämässä tuntui oikeasti siltä, että kohta saan jonkun paniikkikohtauksen. Ihan kauheeta. Syke kävi varmaan kahdessasadassa ja mun ilme oli varmaan ihan näkemisen arvoinen. Ja sitten kun se lähti alas vapaapudotuksena, hyi helvetti. Meinas itku tulla. Ei ikinä enää ;( Oletteko te käyneet siinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti