torstai 28. elokuuta 2014

Vinkki viitonen Ebay- ostoksille!

Hei kaikki! Suurin osa varmaan huomasikin jo mun Instagramista, että olin ostanut meille Ebaysta ihanan 'happy lights'- valosarjan. Olin pitkään himoinnut tuon kaltaisia ja pari viikkoa sitten päätin sellaiset meille ostaa. Olin nähnyt niitä myytävän Prismassa vähän päälle parilla kympillä, mutta tässä muuton jälkeen sitä koittaa saada kaikessa vähän nipistettyä jos vaan on mahdollista. Mulle tuli sitten mieleen, että voisin katsella jos Ebaysta löytyisi edullisemmin vastaavia ja mulla kävi hyvä tuuri - löysin sellaiset yli puolet halvemmalla!
pallo5
Eli tosiaan pari viikkoa meni toimituksessa, joka on mun mielestä tosi kohtuullinen aika, kun vertaa siihen mitä se voisi olla. Välillä oon saanut odottaa tilauksiani reilusti yli kuukauden päivät, vaikka kyseessä olisikin vaan pieni koru. Kun avasin paketin, mua vähän kummastutti tuo noiden ulkonäkö - missäs ne itse pallot sitten oikein on?
pallopallo1
Pari minuuttia aivojen raksutettua ymmärsin tän hauskan idean - ne täytyy itse 'avata' tuollaisella pienellä tikulla ja näin niistä tulee palloja! Kätevää, kun saa pakattua ne todella pieneen laatikkoon tämmöisen systeemin avulla. Mähän tunnetusti rakastan näpertää kaikkea tällaista ja oli siis ihan pakko väsätä nämä ennen salille ja kouluun lähtöä tänä aamuna. Kyllä, kello oli hädintuskin kahdeksaakaan haha!
pallo3
Sitten kun kaikki pallot oli avattu, oli aika vaan työntää valot pallojen sisälle. Huomattavasti helpompi tapa olis ollut käyttää saksia (niin kuin ohjeessakin sanottiin) ja avata vähän tota pientä reikää, mutta koska lattialta nouseminen oli kamalan vaivalloista ja sakset oli 'kaukana' keittiössä, välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä tungin ne valot palloihin. Nää on taas näitä kuuluisia 'Mä mitään apua tarvii'- tilanteita..
pallo4pallo6
Tadaa, tässä ne nyt sitten ovat! Tykkään näistä enemmän kuin uskottekaan - olen ties kuinka kauan himoinnut näitä valoja ja mielikuvana on ollut juurikin tämä peiliasetelma. Rakastan tätä niin paljon! Ainoa miinus noissa on vaan se, että parin pallon sisällä oli joku pieni punainen paperinpalaa muistuttava asia ja esimerkiksi tuossa vikassa kuvassa ylhäällä kolmas vasemmalta hohkaa pientä punaista pallon läpi. Onneksi kuitenkin ihan mitätön pikku haitta, eikä häiritse ellei tarkkaan katso.

Jos tekin innostuitte näistä, niin täältä löytyy linkki samoihin valoihin mitkä itse tilasin, eli positiivinen kokemus löytyy tuon linkin takaa. Ymmärrän, että Ebay arvelluttaa monia, mutta kun kerran olette tehneet Paypal- tunnukset (itse käytän ainakin niitä), on tilaaminen ihan mielettömän helppoa. Olen kyllä ainakin yli kymmenen kertaa tilannut tuolta koruista puhelimen kuoriin ja aina ovat tulleet perille ennemmin tai myöhemmin.

Diggailetteko näistä yhtä paljon kuin allekirjoittanut? Mitä te yleensä tilailette tuolta?

9 kommenttia:

  1. Mun on ihan pakko tilata noi!! Oon kans katellut jo viime vuodesta lähtien noita, mutta hinta on ollut vähän turhan kallis, kun kyseessä on kuitenkin "vaan valot". Tuollahan noi on kuitenkin tosi edulliset! Onks sun omat toi 'white tone'? :) Kiitos vielä vinkistä, nyt mäkin saan vihdoin omani, jee :D

    VastaaPoista
  2. Katariina: Jee, nyt heti tilaamaan! Joo samaa mieltä, yli kaks kymppiä on aika paljon tollasista.. Sattaa olla kyllä paljon kalliimmatkin vielä! On white tone :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin tilasin! Kauhee hinku ollut itellekin saada, mutta ne on ollut niin kalliita muualla... Miksen ite keksinyt katsoo eBaysta?! :D Kiitos siis tästä!

    VastaaPoista
  4. Kaisla: Hyvä että tästä vinkistä oli hyötyä! :-) En itsekään heti tajunnut katsoa Ebaysta, nyt olen tyytyväinen että tajusin sen tehdä.

    VastaaPoista
  5. Tilasin minuutti sitten Happy Lights:it (en juuri tuolta myyjältä) ja vaikka kerrotkin, että hyvin tuli ja toimii, alko mietityttämään se pistoke, eli ihan normaalisti ilman hikoilua, pistoke on ihan normaali ja sopii suomalaiseen pistorasiaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Mulla ei tullut tota tilatessa edes mieleenkään (hyvä minä), mutta onneksi noissa mun valoissa oli ihan normaali pistoke näille meidän pistorasioille :)

      Poista
  6. Moikka! Kyselen nyt tähän vanhaan postaukseen liittyen, toivottavasti viesti tulee perille. Olen tilaamassa ebaystä pallovalosarjaa, juurikin tulta samalta myyjältä, jonka linkitit. Osaatko sanoa onko lamput ledejä vai tavallisia hehkulamppuja? Tokihan noihin saa omat valot pallon sisälle laitettua jos eivät ole ledejä.. Kiitos postauksesta ja mukavaa syksyä. Nythän noita valoja on mukava pitääkin päällä kun illat hämärtyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan, ledejä olivat! Meillä se johto rispaantui aika nopeasti ja pari kertaa saatiin ihan mukavat säkärit seinään kiinnittäessämme.. :( Lopulta lensivät roskiin.

      Poista
    2. Kiitti nopeasta vastauksesta. Hui, no pitää vielä miettiä, js laatu ei olekaan niin hyvää.

      Poista