perjantai 12. syyskuuta 2014

Life's what you make it

Tänään meillä oli ihan super lyhyt koulupäivä ja päästiin vapaalle jalalle jo ennen puolta päivää. Päätettiin ottaa siitä kaikki irti Lauran kanssa ja lähdettiin pyörimään Helsinkiin. Oli super luksusta, kun ei ollut kiire mihinkään ja saatiin tehdä ihan mitä haluttiin! Fiilisteltiinkin sitä moneen otteeseen ,kuinka ihanaa on vaan olla ja tehdä ihan mitä haluaa ilman kiirettä. Ensiksi pyörähdettiin Kaivarin Kanuunan kirpparilla, josta itse löysin mm. O.C:n tuottareita ja postitelineen. Sen jälkeen jäätiin kuvailemaan kauniin kaivarin rantaan.
raw9raw5raw8raw4raw6
Sen jälkeen meidän vatsat kurni siihen malliin, että lähdettiin takaisin ydinkeskustaa kohti. Haluttiin kokeilla jotain uutta mestaa ja päädyttiin sitten sen nimiseen paikkaan kuin Woolshed Bar & Kitchen. Englannin kielellä hoidettiin hommat ihanaa Aussiaksentilla puhuvan työntekijän kanssa ja saatiin vetää napaamme ihanat Avocado-burgerit. Saatiin vähän miksata annoksiamme ja vaihdettiin pekoni munakoisoon sekä ranskalaiset bataattiperunoihin. Ai ai, oli ihan mielettömän hyvää! Suosittelen testaamaan tuota paikkaa, mä ainakin olin ihan yllättynyt että tämmöinen aarre löytyy Helsingin ytimestä Rautatieaseman kupeesta.
raw3
Ruokailun jälkeen lähdettiin vähän kiertelemään muutamia kauppoja ja etsittiin mulle esimerkiksi uusia salipöksyjä, tuloksetta. Miksi se oma koko on aina loppu kaikista kivoimmista malleista? Ihan tylsää. Jotenkin tuntuu, että nykyään kivat ja edulliset treenivaatteet on jossain kiven alla piilossa, kun ei millään tunnu enää sellaisia löytyvän.. Kun oltiin saatu shoppailusta tarpeeksemme, päätettiin syödä jälkkärit uudessa Be Good- kahvilassa.
raw1
Harmiksemme hehkutetut proteiinijäätelöt oli jo myyty loppuun, joten tyydyttiin maistamaan raakakakkua. Mä en ollut eläissäni raaskinut maistaa mitään vastaavaa ja nyt tuli lähes pakollinen tilaisuus. Nyt kaikki lukee tän: Ei juma kun oli hyvää! En olisi ikinä uskonut, että raakakakku voi maistua yhtä hyvältä, ellei jopa paremmalta, kuin normaali vastaava. Tämä oli maultaan minttusuklaa ja kuola valuu edelleen kun ajattelenkin tätä kakkupalasta. Greenstreetin valmistama kakku oli niin hyvää, etten voinut millään uskoa sitä faktaa, ettei kakun valmistuksessa ole käytetty yhtään sokeria. Siis mitä? Voisin väittää tämän olevan paras maistamani kakku, eikä siinä ole sokeria. No johan on taas! Näitä lähtee jatkossakin vähän aiempaa enemmän kokeiluun (no, ei ole vaikea pistää paremmaksi), kohtahan mun ei tarvitse syödä normaaleja kakkuja ollenkaan hah!
raw
Ihana päivä taas takana hyvässä seurassa, viimeisen kuvan teksti kiteyttääkin kaiken oleellisen!

" Think positively,
Exercise
Eat healthy
Work hard
Stay strong
Worry less
Love often
Be good"

Ihanaa viikonloppua kaikille, voikaa hyvin ja muistakaa rentoutua <3

1 kommentti: