sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Indiedays Inspiration Day

Ihanaa sunnuntaista iltaa kaikille! Eilen vietettiin blogipäivää, joka ei liene jäänyt kellekään epäselväksi. Eilen olin ensimmäistä kertaa ottamassa osaa Blogger's Inspiration Dayhin ja olen todella iloinen että pääsin tällä kertaa mukaan. Alkujännityksen laannuttua meillä oli todella ihana päivä ja saatiin kokea paljon uusia juttuja. Juteltiin monien ihmisten kanssa ja saatiin uusia tuttavuuksia. Paikan päällä oli eri tyylisiä ihmisiä laidasta laitaan ja oli todella virkistävää tehdä jotain näin omasta arjesta poikkeavaa. inspi2
Päälle valikoitui uusi Lindexin pörröbleiseri, Nellyn viinipunainen toppi, Bik Bokin clutchZaran vahapintaiset housut, Biancon maiharit sekä Seppälän piikikäs kaulakoru. Mulla oli tässä asussa todella mukava ja oma olo, vaikkakin bleiserin lämpöisyys tuotti aika ajoin vähän ongelmia.
inspi3 inspi4
Tarjoiluistakaan ei ollut valittamista, etenkin nämä ylläolevat herkkupalat oli niin hyviä että olisi tehnyt mieli ottaa vähän enemmänkin! Ihan kaikkia näistä en ehtinyt maistamaan, mutta kaikki maistamani herkut oli todella hyviä. Nams!
inspi1 inspi
Tässä ihana seuralaiseni Laura (blogiin tästä!), joka jaksoi heilua mun kanssa aamusta iltaan. Oli tosi kivaa olla liikkeellä sellaisen kanssa, joka on yhtä sosiaalinen kuin minäkin ja oltiin suuna päänä puhumassa kaikkien kanssa :-D
inspi8 inspi6
De Kuyperin pisteellä pääsin tekemään omaa drinkkiä. Sonnustauduin hienoon nahkaessuun ja sitten alettiinkin heti hommiin! Mua opastettiin siinä vieressä, mitä laitetaan ja kuinka paljon ja lopputuloksesta tuli tosi hyvä. Oli tosi hauska päästä kokeilemaan drinkkien tekemistä, kun niiden tekeminen on kiinnostanut mua, mutta jotenkin oon aina ajatellut sen olevan tosi haastavaa ja että siihen tarvittaisiin paljon erilaisia raaka-aineita. Vaan oli tässä mun drinkissä, johon tuli vaan persikkalikööriä, kuohuviiniä, mintunlehtiä ja jäitä. Ihan mielettömän hyvää! En tosin uskaltanut juoda sitä loppuun asti, olihan kello tosiaan vasta yksi..
inspi7 inspi5
Ihan huippufiilis jäi tosta päivätapahtumasta. Oikein jäin heti odottamaan seuraavaa häppeninkiä, ties sitten milloin tulee olemaankaan. Kymmeniä bloggaajia saman katon alla - kukaan ei katso pahalla kun otat kuvia mitä ihmeellisimmistä asioista miljoonasta eri kuvakulmasta. Se jos joku on huippua, hah! Illalla jatkettiin sitten blogigaalaan Fredan Tivoliin, josta tulee myöhemmin kuvamateriaalia.

Miltäs vaikuttaa tämmöinen tapahtuma teidän mielestä, ketkä ette ole paikan päällä olleet? Entä oliko joku teistä eilen tuolla? 

13 kommenttia:

  1. Vähä noist drinkkikuvista tuli kyl hauskoja! Muutenki ihanat kuvat valkkasit tähän:)) Oli kyl niin huippu päivä, muistelen lämmöllä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitti kuvaajalle! Oli kyl ihan sairaan hauskaa, kiitos sulle seurasta <3:)

      Poista
  2. Uumama t.salainen ihailija huono suomi -sivustolta

    VastaaPoista
  3. Oispa mukava päässä johonki tuon tyyppiseen tapahtumaan :) Tosi kivoja kuvia! Minkälaisella kalustolla kuvaat? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tapahtumat on kyllä ihan huippuja! Kiitos paljon :-) Kuvaan Canonin 550D+50mm 1.4- objektiivilla :) Haaveissa olis hankkia vielä joku laajakulmaobjektiivi, maybe someday..

      Poista
    2. Mie muistelinki että oliko sulla tuo linssi :D Täytyypä pitää mielessä ku näitä sinun kuvia kattelee, haluttais nimittäin itelläki päivittää oma 1.8 tuohon, mutta saa nähä :D

      Poista
    3. Suosittelen lämpimästi! Mulla oli ennen kans 1.8 ja sekin on hyvä, mutta kyllä 1.4 on vielä paljon parempi! Ostin omani huuto.netistä täysin uudenveroisena, suosittelen katselemaan sieltä tai muualta käytettynä - saattaa käydä hyväkin flaksi! Ja tosiaan maksoin vaan puolet siitä uuden hinnasta:) On ollut jokaisen pennin arvoinen!

      Poista
    4. Ohoh! No siehän sait hyvään hintaan :)

      Poista
  4. Wihii oon etsinyt teijän blogeja jo pidemmän tovin lauantain jälkeen - olitte niin ihania, kun tulitte moikkaamaan mua! :-) Ja anteeks vielä mun hämmennys, harvoin vaan tulee kukaan moikkailemaan haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei kiva ku löysit! No hätä, ymmärrän kyl täysin jos hämmentyy vähän ja mäki niin rempseesti vaa hyökkäsin sun luo hahaa:-D Tuntu vaa silt et oli pakko sanoo jotain ku kuitenki oon sun blogia jo pidemmän aikaa lukenut. :)

      Poista