torstai 9. lokakuuta 2014

Mikä syksy?

biu1 biu6 biu5 biu3 biu biu2 biu4
Syksy, se on vasta alkua huonoille ja hämärässä otetuille asukuville, jota täytyy kestää taas seuraavat neljä kuukautta. Enpäs muistanutkaan tämmöistä hassua juttua, hupsis. Asukuvien postailu on muutenkin ollut niin tiuhaa, että varokaa vaan, nyt tulee niitä varmasti oikein urakalla (he-heh).

Syksy on myös tv-sarjojen katselun aikaa, toisin sanoen muun elämän sivuuttamista ja kaiken vapaa-ajan pyhittämistä jollekin ah, niin ihanalle turhalle sarjalle. Tämäkin ilmiö yleensä menee niin, että katsot kaikki tuotantokaudet alle aikayksikön ja sen jälkeen mietitään että mitäs nyt sitten elämällä tehdään. Päädytään ajattelemaan kuin fiksut aikuiset, eli toimitaan vastuullisesti aloittamalla jokin uusi sarja. Näin voi sivuuttaa kaikki turhat huolet ja arkipäivän murheet, kun ei tarvitse kuin katsoa kymmenen jaksoa hyvää sarjaa peräkanaan. Viime postauksessa juuri valitin sitä, kuinka en ole löytänyt hyviä tv-sarjoja katsottavaksi. Nytpä aloin katsomaan tätä Netflixin Jälkiä Jättämättä, jep.. Ekalla kerralla meni viisi jaksoa putkeen ja kohta on vedelty jo eka tuottari. Ei oo muuten menny paria päivää kauempaa. Se on niin jännä! Mulla oli ongelmana se, kun en voinut olla katsomatta seuraavaa jaksoa aina edellisen jälkeen kun ne loppui aina niin jännään kohtaan. Päätin siis jättää aina viimeisen katsottavan jakson kesken ja näin ei tule sitä ongelmaa enää haha!

Syksy on myös Hullujen Päivien kreisiyden aikaa. Tänään Helsingissä kulkiessani mietin, olenko ainoa joka ei omista yhtäkään hullareiden keltaista kassia. Musta tuntuu, että oon aina ihan rutiköyhä hullareiden aikaan ja ei tule siksi käytyä siellä kauheasti. Kyllä siellä kuitenkin tulee edes kerran käytyä, vaikka mua alkaakin hirveästi vaan ahdistamaan se väenpaljous. Kyllä mä ajattelin sunnuntaina piipahtaa siellä ostamassa shampoota ja tällaista, jotain ihan perus juttuja mitä tulee muutenkin ostettua. Oodi opiskelijabudjetille!

Syksy on myös teenjuonnin, suklaansyönnin, vastapainoksi treenaamisen, nyyhkyleffojen katsomisen, monen tunnin päikkärien nukkumisen, kirjojen lukemisen, leipomisen ja hyvällä omallatunnolla kotona makaamisen aikaa. Nyt jatkuu Jälkiä Jättämättä, moi!

5 kommenttia:

 1. Ootko nyt ihan varma ettei se sarja oo jälkiä jättämättä ? :D Tai voihan siellä olla joku kadonneen jäljilläki, itelle tulee tosta nimestä mielee vaa se ohjelma missä tyypit ettii kadonneita sukulaisiaan :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Haha, no niimpä on kiitos kun korjasit! Joku ajatusvirhe tullut kirjottaessa kun tosiaan on myös sen niminen sarja haha :-D

  VastaaPoista
 3. Haha, ite hullaannuin Jälkiä jättämättä sarjaan n. kuukausi sitten, kun olin kipeä. Viikon siinä kipeilin, ja sen viikon aikana katsoin kaikki neljä tuotantokautta.. AIVAN LOISTAVA SARJA! Voisin katsoa sen saman tien uudelleen (valehtelematta), mutta pitää joku raja olla.. xd rakastunut! Olo oli tosiaan loppumisen jälkeen, että mitäs nyt..?

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä blogi täynnä ihania ja hyviä kuvia! Todellakin ilo katella :-)

  VastaaPoista
 5. Pipsa: Voi ei voin vaan kuvitella itseni tossa tilanteessa, nimittäin mä kans pystyn ihan helposti ahmimaan monta tuottaria päivissä jos vaan on tarpeeks koukuttava! Mä aloitin nyt kakkostuottarin, jännäks menee! :-D

  Kaisa Aliisa: Voi kiitos paljon, tosi kiva kuulla etenkin tässä tilanteessa, kun omaan silmään kuvat ja aiheet ovat olleet aika mitäänsanomattomia:)

  VastaaPoista