torstai 30. lokakuuta 2014

Neljä luottotuotetta

Tuleeko kellään muulla ikinä sellainen fiilis kauneustuotteiden, tai ihan minkä tahansa tuotteen/asian esittelypostauksia lukiessa, että onkohan toi ihan oikeasti kirjoittajan oikea mielipide asiaan liittyen? Tässä kohtaa tarkoitan nyt niitä tapauksia, jotka ovat tehty yhteistyössä jonkun firman kanssa. Mulla ainakin tulee usein sellanen fiilis, etten tiedä uskonko tähän mielipiteeseen vai en. Nykyään on aika harvinaista, jos löytää tuotteiden esittelypostauksia, ettei niihin liittyisi mitään yhteistyökampanjoita. Toki on varmasti ihan aitojakin ja täysin faktapohjaisia mielipiteitä, mutta jotenkin tuntuu siltä ettei bloggaajat uskalla kirjoittaa negatiivista mistään tuotteista.

Tästä (ja uusista kauneudenhoitotuotteistani) inspiroituneena ajattelin kertoa teille muutamasta tuotteesta ihan rehellisen mielipiteeni.
meikit1
Tilasin I Love Me- messuilla itselleni Trendi- lehden ja tilaajalahjana sain muun muassa tämän Lumenen CC- voiteen. Olin pitkään miettinyt näiden BB- ja CC- voiteiden tarkoitusta niitä kummemmin kuitenkaan kokeilematta. Oonhan aika pihi ostamaan mitään meikkijuttuja. Mikäs olisikaan tätä parempi tilaisuus kokeilla tuotetta?

Lumenen sivuilla sanotaan tuotteesta näin:
CC- voiteen 6-in-1-ominaisuudet:
1. Meikkivoide
2. Peitevoide
3. Pohjustus
4. Heleyttäjä
5. Pitkäkestoinen
6. SK 20

Mitä mieltä itse olen? Tää tuote on niin kiva, että olen hylännyt vanhan meikkivoiteeni kokonaan. Voide on samalla todella kevyt, mutta silti todella peittävä. Kiireisinä aamuina (joka aamu) puristan voidetta vähän sormelle, hieron naamaan ja se kuin itsestään levittyy juuri oikeisiin kohtiin ja peittää täydellisesti. Mulla ei ole koskaan ollut ongelmana finnit tai näppylät, vaan enemmänkin punoitus ja kuiva iho, joten näppylöiden peitosta en osaa tarkemmin sanoa. Iholle jää nimenomaan heleä ja kuulas pinta, eikä lopputulos ole liian tunkkainen. Tästä tulee ehdottomasti luottotuote jatkoa ajatellen.
meikit2
Klippoteketin hiuslakka on ollut mulla käytössä jo parin pienen pullon verran (ostan aina näitä pieniä, kun hiuslakan käyttö on kokonaisuudessaan niin vähäistä). Käytän hiuslakkaa silloin kun teen kiharat Remingtonin Pearl wandilla ja tämän lakan avulla kiharat pysyy jopa seuraavaan päivään asti. Vaikutusta on varmasti myös sillä, että ennen tein kiharat suoristusraudalla. Tällöin kiharapilvi oli täydellinen vaan kotona ennen lähtöä ja määränpäähän päästyäni hiukset vain kevyillä laineilla. Eli tästä hyvä ja erittäin pitokykyinen hiuslakka! Hinta noin 3e.
meikit
En ymmärrä, miten olen joskus pärjännyt ilman valokynää. Se on niin pieni, mutta samalla niin iso osa päivittäistä meikkiä. Välillä kun ei ole yhtään aikaa meikata, sutaisen valokynää silmien alle ja liikkuvalle luomelle, sen jälkeen kasvojen ilme on jo paljon pirteämpi ja parempi! Tässä yksilössä on hyvää se, että annostelu toimii pään rullauksen avulla, eikä esimerkiksi napsauttamalla. Mulla oli viimeksi sellainen napsautettava versio, joka oli äärimmäisen rasittava kun aina tuntui tulevan ihan väärä määrä ainetta kerralla. Hinta noin 13e.
meikit3
Niin kuin olen aiemminkin kertonut, mun hiukset ei ole mitään kaunista katseltavaa ilman hiusöljyä. Ilman sitä se on vaan yksi iso takkupesä, jonka selvittämiseen menee suihkun jälkeen enemmän aikaa kuin laki salliikaan. Hetken aikaa etsiskelin hinta-laatusuhteeltaan hyvää hiusöljyä ja kerran nappasin mukaan tämän Schwarzkopfin yksilön. Pieni ja edullinen pullo täynnä riittoisaa ja paksuhkoa öljyä. Tätä ei todellakaan tarvitse laittaa paljoa, ennen kuin saa hiukset paljon paremman tuntuisiksi. Plussaa ihanasta tuoksusta! Tämä tuote on hiuksiinjätettävän hoitoaineen lisäksi ihan välttämätön mun hiuksille, joten periaatteessa olin valmis pulittamaan siitä paljon enemmänkin rahaa. Onneksi ei tarvinnut, vaan löysin tämän joka maksoi muistaakseni vain alle kuusi euroa.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja/oletteko päässeet testaamaan näitä?

4 kommenttia:

 1. Mulle tulee myös välillä niistä yhteistyön merkeissä kirjotetuista postauksista mieleen, että onkohan asia oikeasti nyt noin vai ollaanko sitä vaan niin innoissaan kirjotettu ilmaseks saadusta tuotteesta.. Ihanaa että vielä jotkut jaksaa kirjottaa näitä ilman sen kummempia yhteistöitä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! En sano, että kaikki hienostelis asioita ja tavaroiden hienoutta, mutta välillä tuntuu siltä :-D Jee, kiva kuulla!

   Poista
 2. Lumene CC voide hehkutuksen kohdalla en ainakaan epäile sen todenmukaisuutta. Itsekin olen hylännyt muut meikkivoiteet ja käytän nyt vain tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Se on kyllä ihan huipputuote :-)

   Poista