maanantai 13. lokakuuta 2014

Syksy on lemppari

syxy2 syxy6 syxy syxy5 syxy1 syxy9 syxy4 syxy7
Ihanaa maanantaita kaikille <3 Jäätiin Erikan kanssa koulun jälkeen kuvailemaan koulun lähistöllä sijaitsevalle kadulle, josta löytyikin varsinainen syysruskan paratiisi. Joka syksy on pakko ottaa edes yhdet kunnon kuvat, joissa tulee ilmi syksyn kaunis väriloisto. Mielestäni näistä tuli tosi kivoja, niin ihanat värit kaikissa, vai mitä? Kuvailujen jälkeen mentiin meille kahvittelemaan ja ihan vaan rentoilemaan. Ihan virkistävää välillä tehdäkin jotain koulun jälkeen, ettei se mene vaan siihen makoilemiseen. Nyt kun olen ollut vähän kipeänä niin en voi salillekaan mennä. Tiedättekö sen ärsyttävän tunteen, kun periaatteessa olet terve, mutta et kuitenkaan ole urheilukunnossa? Itse ainakin olen todella tarkka siinä, etten urheile yhtään pienessäkään nuhassa. Niin kamalia tarinoita kuullut flunssan jälkitaudeista, että ihan mielellään parantelen itseni rauhassa ennen rehkimistä. Onhan tää tuskaa kun en ole päässyt kunnolla liikkumaan melkein viikkoon ja ruokavaliokin on ollut vähän mitä on ollut.. Tahtoo tervehtyä!

Päivän piristävä uutinen: Voitin tarvitsemani liput I love me- messuille viikonlopulle! Ihanaa, mä en ikinä voita mitään :-D

Mites teidän viikko on startannut?

8 kommenttia:

  1. Vautsi vau miten upeita syyskuvia! :) Toi väriloisto on kyllä ihan mieletön! Ja mä niin tiedän ton fiiliksen, olen kans ollut koulun alusta lähtien melkein taukoamatta puolikuntoinen, tosi ärsyttävää... Itse en kans viitti yhtään riskeerata menemällä puolikuntoisena salille, kaikkia kauhutarinoita on tullut kuultua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Niin on, vielä kerkiää hetken nauttia näistä kauniista väreistä :) Joo se on niin ärsyttävää, mut pakko vaan sinnitellä ja odottaa.. Mieluummin näin kuin sairaalakunnossa :(

      Poista
  2. No on ihania syyskuvia! Noi punaset köynnöskasvit on ihania! Imho kaikki rumat betonitalot pitäis peittää niillä. :D

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa, nuo värit on vaan niin ylitsepääsemättömän kauniita! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Täytyy mennä uudestaan kuvaamaan!!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että vaihdoit takaisin tän vanhan nimen. :) En koskaan muistanu sitä vanhaa nimeä (enkä muuten muista nytkään! :D), joten välillä oli vaikea löytää tätä blogia! Tilasin muuten ebaystä noi samat happy lightsit sun innoittamana ja ne tuli tänään. :) Niissä on ärsyttävän lyhyt se osa mikä laitetaan pistorasiaan, mut muuten tosi kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla et tykkäät, et meinaa oo ainoo jolla oli muistamisvaikeuksia ton nimen kanssa :D Joo se johto on vähän lyhyt ja pelkäsinkin aluksi, ettei se riitä suunnitelmien mukaisesti mutta onneksi se riitti juuri ja juuri suunnittelemaani tarkoitukseen:)

      Poista