sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sekalaista seurakuntaa

No nyt onkin vähän eri fiilikset sään suhteen kuin eilen, täällä nimittäin on satanut koko aamun ja ikkunasta ulos katsoessa näyttää niin sumuiselta ja harmaalta ettei tosikaan. Ajattelin nyt pitkästä aikaa kerätä tänne puhelimen syövereistä löydettyjä kuvia, kun niitä kuitenkin aina tallentuu sinne suhteellisen paljon. En viitsi Instagramiakaan tykittää ihan kymmentä kertaa päivässä, joten kivojakin kuvia jää aina julkaisematta. Pitemmittä puheitta, täältä pesee.photo 3 (2)
Tätä maisemaa ei voita mikään, ainakaan näin äkkiseltään ajateltuna. The best lenkkipolku!
bombo2
1. Halloween bileissä reunited parhaiden ystävien kanssa. Nykyään tulee nähtyä niin harvoin koko porukalla, että oli ihana vihdoin pitkästä aikaa vaihdella kuulumisia. 2. Käytiin katsomassa meidän koiran pentuja kennelillä. Miten maailmassa voikaan olla mitään noin pientä ja suloista? Voi sitä lässytyksen määrää. 3. Vähän herkkuja lauantai-illan leffan seuraksi 4. Kaksi kisuliinia!
bombo1
1. Tältä näyttää aika usein mun bussi kouluun mentäessä. Luksusta on, jos sattuu joskus pääsemään istumaan! Tuonne on varmasti kiva ahtautua kovilla talvipakkasilla, kun kaikilla on kunnon toppavaatteet päällä. Sitä siis odotellessa (not). 2. Kävin pitkästä aikaa äidin luona ja voi sitä riemun määrää kun hauvelin kanssa nähtiin pitkästä aikaa <3 Priceless. 3. Perjantaiaamuna lähdössä kouluun. Harvoin tosin näytän tältä kouluun lähtiessäni, hehe. 4. Kattokaa nyt niitä, en kestä!
photo 2 (3)
Blogipäivässä kuuntelemassa bloggaajien haastattelua. Oli luksusta päästä istumaan ihan rauhassa, kun koko ajan oli huidellut jossain muualla.

bombo Reeniä, reeniä! Olen taas innostunut juoksemisesta, joten mun puolesta lumisateet saavat olla tulematta vielä hamaan tulevaisuuteen asti. Tai eihän se lumi itsessään haittaa, vaan liika kylmyys joka sen mukana yleensä tulee. Ei se kylmyyskään haittaisi mua, jos vaan olisi kunnon juoksuvermeet kylmille ilmoille, mutta minkäs teet kun niitä ei ole. Nyt täytyy nauttia vielä täysin rinnoin näistä suhteellisen lämpimistä ulkoiluilmoista!

Palaillaan taas ensi viikon puolella, moikka!

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) tykkään näistä puhelimella otetuista kuvista, kun tuntuu että on enemmän sellaisia fiilis kuvia sieltä täältä!
  Ihania pötkylöitä nuo pennut <3 onks teille tulossa koiravauvaa myös? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sira! :-) Se on kyl ihan totta, että puhelimeen tulee napsittua vähän arkisempia kuvia kuin kameraan. Eikö olekin, maailman ihanimpia! Olisikin tulossa meille, mutta äitille kyllä menee yks pienokainen joulukuun alussa :')

   Poista