sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

8 from Wednesday

Moi! Ajattelin keskiviikkona kuvata tänne pitkästä aikaa päivä kuvina- postauksen ja onnistuinkin siinä ihan hyvin kunnes... Iltaa kohden unohdan aina kuvata juttuja ja sitten päivän kuvat jää suhteellisen vähäisiksi. Olisi kuitenkin tyhmää olla julkaisematta näitä kuvia jotka vaivauduin ottamaan, joten tässä tulee taas puoli päivää kuvina :-D ikke6 Aamu alkaa kunnon muonalla! Jos päivän aterioista pitäisi valita lemppari, mulla se olisi ehdottomasti aamupala. Aamuissa on aina sitä jotain ihanaa tunnelmaa ja mikä olisikaan parempi keino aloittaa päivä kuin nauttia herkullinen aamiainen? Mun aamuun kuuluu lähes poikkeuksetta lautasellinen puuroa ja lisukkeet vaihtelee vähän väliä. Raejuusto ja pähkinät ovat kyllä kestosuosikkeja, niitä löytyy lautaselta päivittäin. Niiden lisäksi esimerkiksi sokeroimatonta mehukeittoa, banaania, marjoja.. You name it!ikke7 Vähän aikaa sitten ostin paahdettua sekä rouhittua pellavansiementä, joka täyttää päivän omega-3- tarpeet yhdellä ruokalusikallisella. Olen siis lisännyt tätä puuron ja jugurttien sekaan. Mä oon tosi huono napsimaan mitään omega-3-kapseleita niin tää on mulle mieluisampi tapa! ikke5 Meillä on tullut tavaksi katsoa aamuisin pari jaksoa Modernia Perhettä (siinäpä yksi hauskimmista tv-sarjoista evör) samalla kun syödään aamupalaa. Niin tehtiin tänäkin aamuna ja sen jälkeen alettiin molemmat lukemaan kouluhommia. Mulla oli tentti seuraavana päivänä ja koitin keskittyä lukemiseen parhaani mukaan. Normaalisti toi sängyssä lukeminen olisi huono tikki kun meinaan aina nukahtaa, mutta heti aamusta se ei onneksi haittaa. Vaan jos yritän koulun jälkeen lukea yhtään mitään sängyssä tai sohvalla niin kyllä on peli menetetty :-D ikke4 Kun pää alkoi mennä jumiin eikä tekstin sisäistämisestä meinannut tulla yhtään mitään, lähdin ulos happihyppelylle. Kävelin erääseen venesatamaan joka sijaitsee tässä lähistöllä ja se on kyllä yks mun lempparipaikoista! Oon käynyt siellä nyt pari kertaa vaan rauhottumassa, miettimässä ja ihastelemassa maisemia. Jokainen kerta vaan mietin kuinka onnekas oon kun on noin upeat lenkkimaastot lähistöllä. Oli ihanaa käydä ensimmäistä kertaa lenkillä siten, että kevyissä vaatteissa tuli hieman lämmin ja aurinko porotti suoraan kasvoille. ikke3 Lenkiltä kotiuduttuani söin lounaaksi ihanaa kanasalaattia ja jatkoin tenttiin lukemista. Miten happihyppely piristikään ihanasti! ikke2 Lueskelun jälkeen lähdettiin käymään Ikeassa kun mulla oli jo pitkään ollut kiikarissa pari juttua meidän kotiin. Olen esimerkiksi kaivannut allaskaappia vessaan, jossa ei ole juurikaan mitään tilaa mun meikeille ja hiustenhoitotuotteille. Tavarat on vaan olleet lattialla koreissa, eli ei mitenkään esteettisen näköisesti. Löydettiin allaskaappi ihan parilla kympillä ja sen lisäksi pari kivaa tyynynpäällistä makkariin. Yritän laittaa kaapista jotain kuvaa lähiaikoina, jos onnistun jotain kohtalaisia kuvia siitä nappaamaan!

Laitoin ensimmäistä kertaa jalkaan Vanssit ja niskaan heitin nahkatakin - ihanaa! Kuljettiin autolla niin noilla vermeillä pärjäsi hyvin, harmi vaan että ihan vielä noi nahkatakkikelit ei oo ainakaan munkaltaiselle vilukissalle ihan ajankohtaiset. Niitä siis odotellessa!   ikke1ikke Tyylilleni uskollisena aloin heti kotiinpäästyäni kasaamaan kaappia nälkäisenä ja väsyneenä (Hyvä combo? Ei.) ja kaiken lisäksi tämän kaapin kasaaminen osoittautui tähänastisesti eniten ärräpäitä tuottavaksi yksilöksi. Yleensä tykkään kasata kaikkia Ikean kalusteita, mutta tässä oli ihan hirveästi erilaisia ruuveja ja muttereita ja vaikka mitä muuta niin keskittyminen ei meinannut pelata :-D Onneksi sain sen kasattua ilman suurempia ongelmia (vaikka yhdessä vaiheessa luulin että oon alusta asti kasannut sitä väärin..) ja kaappi saatiin nopeasti paikoilleen. Nyt on kaikki siististi kaapissa ja meidän vessakin alkaa olla aika valmiin näköinen :-)

Illalla käytiin vielä Sellossa hakemassa säilytyslaatikoita makkariin kun en niitä Ikeasta löytänyt, Clas Ohlsonilta löytyi tosi kivoja edullisesti. Kaupan kautta kotiin ja sitten aloinkin olemaan jo super väsynyt ja parin Modernin Perheen katselukerran jälkeen painuin ajoissa unten maille.

Sellainen päivä tällä kertaa! Mitäs piditte tästä hieman vajanaisesta päiväpostauksesta? :-)

6 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis ja sun blogi on ihana! <3

    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aamupala on ehdottomasti koko päivän paras ateria, siitä ei voi olla eri mieltä! Ihan tosi ihana postaus, pitäis varmaan itekkin kuvailla tän tyylinen jossain vaiheessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, se starttaa päivän parhaiten :-) Kiitti paljon, olis kiva nähdä sultakin tämmönen postaus!

      Poista
  3. Oooo toi kanasalaatti näyttää ihanalta, just sellaselta "sörsseliltä" :D Mitä kaikkea siinä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha varsinaista sörsseliä toi olikin! Siinä on kanaa, halloumia, viinirypäleitä, kurkkua, tomaattia, jäävuorisalaattia ja cashew pähkinöitä. Oli super hyvää :-)!

      Poista