tiistai 3. maaliskuuta 2015

Hyvä fiilis naisen tiellä pitää

Heissan! Olen vihdoin päässyt irti flunssakierteestä, joka tällä kertaa kesti taas ruhtinaalliset kolme viikkoa. Mähän oon tänä talvena ollut super paljon kipeenä ja aika perus on ollut, että oon kerralla ollut jopa kuukauden sellaisessa kunnossa, ettei treenaaminen tulisi mieleenkään. Oon kovasti ihmetellyt tätä, sillä normaalisti olen todella harvoin kipeenä - ehkä pari kertaa vuodessa. Oon tullut siihen tulokseen, että ainoa syy miksi flunssa on iskenyt muhun useammin on se, että mulla oli syksyllä yksi antibiootti. Sehän tunnetusti voi laskea vastustuskykyä jopa puoleksi vuodeksi? Huhuh sanon minä, ihan liikaa tällainen sairastelu. Viime vuonna mulla taas oli monta kertaa päiviä kestävä korkea kuume, jota mulla ei normaalisti ole. Mistähän nää tämmöset oikein johtuu? Itse asiassa viime vuonnakin tuli syötyä muutama antibiootti.. Onko teille tuttua tämmöinen sairastelu?

Nyt kuitenkin taas päästy urheilun ja normaalin ruokarytmin pariin, eikä fiilis voisi olla parempi! Musta on ihan parasta, kun liikkuu paljon niin se tarkoittaa samalla sitä, että saa myös syödä paljon. Ruokavalioon on taas koitettu panostaa ja uudelle blenderille on tullut kovasti käyttöä. Vähän vaan pännii se iänikuinen banaani-mansikkacombo, että jos tulee yksinkertaisia smoothieideoita mieleen, saa jakaa! Mä en ikinä jaksa nimittäin kokeilla niitä missä on jotain about 100 eri ainesosaa.UntitledUntitled Untitled Untitled 

Olen nyt ihan uudella tavalla innostunut uimisesta. Ennen uimahalliin meneminen tuntui vastenmieliseltä kolkon fiiliksen takia ja kävin siellä vaan pakon edessä. Nykyään oon käynyt uimassa kerran viikossa ja se on niin ihanaa! En käy siellä niinkään urheilupainotteisesti, vaan lihashuollon kannalta. Viimeksi uin kilometrin ja sen jälkeen menin saunaan rentoutumaan. Niin ihanaa! Huomenna taas päästään Lauran kanssa pulikoimaan, kiva kun sain kaverin mukaan - yksin se tuppaa olemaan vähän tylsää.

  Untitled 

Sain vihdoin ja viimein vaihdettua patterit sykemittariini. Se on ollut poissa kuvioista varmaan puoli vuotta, koska se patterien hankkiminen on vaan ollut niin ylivoimaisen vaivalloista.. Toisaalta on ollut ihan virkistävää olla ilman sitä kun välillä se saattoi mennä liialliseksi kyttäilyksi, mutta nyt uuden ohjelman myötä on taas kiva seurailla lukemia. Tää kuva on otettu eilisen jalkatreenin jälkeen ja ihan kauhistuin tosta kalorien kulutusmäärästä - en oo tajunnut että niitä kuluu noin paljon. Tänään testasin käsipäivän kulutusta ja aika samoissa lukemissa mentiin. Huomaa kyllä, että tää mun uusi ohjelma on ihan eri maata kun mun aiemmat treenailut, kun kulutus on tuota luokkaa. Myös sykkeet pysyy paljon korkeemmalla kuin ennen.

Untitled Untitled Untitled Untitled 

Kävin eilen ostamassa itselleni tollaisen söpön neonkeltaisen salikassin. Mua on alkanut tympimään se iänikuinen musta, röhnöttävä ja iso Adidaksen mötikkäkassi ja tää tuo mulle just sitä kaipaamaani vaihtelua! Ihan kauheesti tonne ei kyllä kamaa mahdu, mutta just sen verran mitä tarvii kun ei ole menossa esimerkiksi töihin salin jälkeen. Mulle tulee tosta niin nostalginen olo, kun käytettiin aina ala-asteella tollaisia kasseja kun käytiin uimahallissa luokan kanssa. Näin se muoti kiertää, hah! Tää oli Top-Sportista ja maksoi vaan jonkun 16 euroa. 

Untitled Untitled

En malta odottaa keväisempiä kelejä ja lenkkeilyä! Mä oon niin vilukissa talvisin, että kavahdan ulkona lenkkeilyä. Nyt on pikkuhiljaa tullut sellainen fiilis, että kohta olis vähän niinkuin pakko päästä juoksemaan tai vähintään kävelemään raikkaaseen kevätsäähän. Olisko liikaa pyydetty, että saatais vähän nähdä sitä aurinkoa, eikä niskaan sataisi joka päivä vettä/räntää/lunta/jotain muuta epämääräistä?

Eli hyvin rullailee! Ihan pikkusen on nenä ollut vielä tukossa, mutta muuten 100% terve fiilis. Musta tuntuu kans, että meidän makkarin ikkuna vetää hieman ja sen takia aamuisin vähän kohmee olo ollut jo pidemmän aikaa. Täytyy vaan pysyä energisenä niin ei anneta pikkuseikkojen häiritä elämää! Tää postaus oli nyt täynnä vähän kaikkea sekalaista höpinää, palataan taas kunnon juttujen kera:-)

Mitä teille kuuluu? Onko teillä jo alkaneet urheilupainotteiset projektit kesää varten? 

14 kommenttia:

  1. Hei, ihan pakko viimein kommentoida yhdestä asiasta joka on tympinyt mua jo jonkin aikaa. Postauksen tekstin väri kieltämättä näyttää tosi kivalta, mutta ainakin mulle se tuottaa hankaluuksia lukea pitkiä pätkiä vaalean värinsä vuoksi. Joudun aina mustaamaan tekstin ettei mun tartte siristellä silmiä tuota valkoista taustaa vasten. :D

    Treenijuttuja olis kiva lukea lisää! Ootko tehnyt itse sun saliohjelman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, en oo ite tajunnu tota! Tai siis kerran joku muukin sanoi siitä, mutta asia unohtui sitten muuttaa. Koitan lähiaikoina muuttaa tekstin tummemmaksi:) Jotenkin se on ihan unohtunut vaihtaa kun itseä ei häiritse ollenkaan :(

      Pyrin tekemään treenipostauksia parhaan mukaan, kiva jos niistä tykätään! Saliohjelma on personal trainerin tekemä :-)

      Poista
    2. Joo samaa mieltä tosta tekstistä! :-D Oon muuten joskus muistaakseni kuullut, että sykemittari saattaa näyttää vähän yläkanttiin kalorien kulutuksen salitreenin aikana, muistaakseni johtui jotenkin siitä, että syke pomppailee kun tekee raskaita toistoja tai jotain tällästä.. Toisaalta vielä salitreenin jälkeenkin kaloreita kuluu kyllä jonkin verran, että oiskohan se sitte kuitenkin +-0.. Jos joku tietää niin kertokaa :-D!

      Poista
    3. Okei muutan sen heti jahka pääsen tietokoneelle :) Okei, hyvinhän se voi olla niin, ettei tietenkään tarkkoja määriä näytä! Olis mielenkiintoista tietää jälkikulutuksenkin määrä ;)

      Poista
  2. Mietin sitä, kun jossain postauksessa kerroit juovasi panadol hottia ja se auttaa tukkoiseen nenään. Sehän on särkylääke eli sama asia kuin olisit ottanut särkylääkkeen nuhaan. Särkylääkehän kyllä laskee kuumeen, mutta eihän se tapa pöpöä, joka taudin aiheuttaa. Kuume tappaa sen ja siksi keho puolustautuu tautia vastaan kuumeella. Särkylääkettä syömällä siirtää aina kuumetta, jolloin paranee hitaammin tai olo voi olla jo terve, vaikka pöpö ei ole nujerrettu. Sitten onkin taas kohta kipeä, kun ei koskaan kunnolla tervehtynytkään. Antibiooteista ja niiden vaikutuksesta sairasteluun en tiedä mitään :D mutta särkylääkkeet olen jättänyt minimiin. :) tietenkin tapoja on monia, tämä on vain minun mielipiteeni ja ei varmasti ainoa ja oikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ilmaisin sen sillon vähän epäselvästi, mutta en siis juonut sitä vain sen takia vaan ihan kipeään oloon ja sen ekstratuotteena nuuhkaisin aina juomaa että tukos lähtee nenästä:-) Mutta toi kuulostaa kyllä ihan fiksulta! Ite oon kans koittanut jättää särkylääkkeet muuten minimiin, mutta toi juoma on aina hetkellisesti auttanut. Ehkä täytyy sitäkin vähän säännöstellä, ettei aina kipeenä turvautuis siihen ja kokeilis esimerkiksi luonnonmukaisempia vaihtoehtoja :-) Kiitos kun avasit asiaa!

      Poista
  3. Oon itekki kattonu noita Niken kasseja ja mietin kans sellasen hankkimista! Ne on niin ihania ja sellaselle ois kyllä tarvetta just sillon, kun ei oo pakko raahata sitä jäätävän kokosta salikassia mukana...:D Täytyy kyttäillä, jos noi tulis vaikka aleen joku kerta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi tuo niin kivaa vaihtelua normaaleihin laukkuihin ja reppuihin :)!

      Poista
  4. Ää apua, kuinka ihana hyvänmielen postaus :-) näytän varmaan ihan ääliölle ku hymyilen näin leveesti mun puhelimelle :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä kans olin ääliö puhelimelle hymyilevä kun luin tän kommentin, kiitos ihana!<3:))

      Poista
  5. Mustikkabanaani smoothie avokadolla!! ihan paras

    VastaaPoista
  6. Olipas ihana hyvänmielen motivaatiopostaus! :) itsekin olen nyt kolmannen kerran kuukauden sisään kipsuna ja kyllä kaipais jo kunnon urheilua! Tää postaus ei ainakaan helpottanut sitä kun tää oikein huokui ihanaa sportti energiaa! :)

    http://jennjennlostin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kipeenä oleminen on niin pebasta, mutta sille vaan ei voi oikeen mitään:( Oon ite huomannu että detox tee helpottaa myös oloa (vaikka se epätodelliselta kuulostaakin), koska mun mielestä se oikeesti puhdistaa kehoa! Eli kokeile sitä ja sit lepoa vaan, sit pääset varmaan pian taas treenien pariin :-))

      Poista