torstai 20. elokuuta 2015

Let's tutustutaan!

flow13flow12flow11flow10flow7flow4flow2flow9Iltaa neitoset ja miekkoset! Tiärettekö mitä? Oon jo pitkään miettinyt, että ketäs siellä ruutujen toisella puolella lymyilee. Niinkun, kyllähän mä suurinpiirtein tiedän teidät - moni tuttu, kaveri, ystävä, tutun tuttu, sukulainen ynnä muuta, mutta entäs te kaikki muut? Keitä te ootte? Olen jo pitkään kaivannut enemmän kontaktia teidän lukijoiden kanssa ja kommentteja tulee aika harvoin joten sellaista kunnon yhteyttä on vaikea saada. I don't blame you, kommenttien kirjoittaminen on nykyään ihan yleisestikin vähän last season, mutta ymmärrätte varmaan yskän. Välillä olisi kiva kuulla teistäkin jotain sen sijaan, että höpötän täällä aina yksikseni, hah. Ootteko muuten kuullu koskaan lukijamiiteistä, että bloggaaja järjestää jonku esimerkiksi kahvitteluhetken, johon vois tulla lukijoita? Miltä semmonen kuulostais, löytyiskö innokkaita? Must olis ihan mahtavaa tutustuu teihin!

Musta olisi siis enemmän kuin huippua, jos jaksaisitte kommentoida tähän postaukseen ja kertoa parilla lauseella kuka oot ja millaiseksi tyypiksi itseäsi kuvailisit! Olen nimittäin aina välillä törmännyt omiin lukijoihini ja mun mielestä se on yksi piristävimmistä asioista ikinä. Se tunne, kun tiedät että toi tykkää sun jutuista ja jaksaa lukea niitä päivästä toiseen. Sanomattakin selvää, että meillä on jotain yhteistä keskenään.

Ps. Tiedän, että sieltä löytyy vanhoja tuttuja tai sellasia tyyppejä kenen kanssa ollaan hengattu esimerkiksi yläasteella - ilmiantakaa itsenne! Olis aika jännää >:).

14 kommenttia:

  1. mooi mää oon yks jonski, ollaan ehkä saatettu joskus nähä silleen ohimennen ujosti mokaten entiiä..
    oon 21 veee ja mun mielestä kahvitreffit esim ensviikkolle kuulostas hitoksee hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimi kuulostaa kyl tutulta, mut olis kiva treffata et kasvotki muistuis mieleen ;-) Laitetaan koodia muru!

      Poista
  2. Teeerve tääl yks emma jota seurailet sc:ssä. 20 vuatta ikää ja ens vuonna pitäis valmistua sosionomiks&lastentarhanopettajaks ammattikorkeesta. Alunperin Mansesta, nykyisin majailen Hämeenlinnas! Terveellistä elämäntapaa hankaloittaa työt karkkitaivaassa (filmtownissa). Sua on ollu kiva seurailla jo muutaman vuoden!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveee!! Kiva kun tulit laittaa viestiä, makes me happyy :-) Haha voin kuvitella et karkkien ympärillä työskentely hankaloittaa hieman! Kiva kun oot jaksanu seurailla <3

      Poista
  3. Heippa Hanne täällä moi :) vois olla kyllä hauskaa nähä taas! Mä oon tällänen joka haluis kokee ja nähä kaikkee eli matkustella sikana! Rakastan spontaaneja juttuja mut tykkään kanssa et aina on jotain kivaa mitä oottaa hihi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippaa! Olis kyllä kiva nähä joskus uudestaan, tuut sitte messiin jos järkkään jonku meetingin?!;) Mä tykkään kans odottaa kivoja juttuja mut spontaanius on kans aina jees!

      Poista
  4. Mooi! Oon Aino ja oon itseasiassa sua Ilosaarirockissa bongaillutkin tänä vuonna, Tom Odellin keikalla, ajattelin moikata mutta teltta täytty tosi nopeesti kun se sade sitten alkoikin, no moikkaampa edes täällä! :D Jaa oon tällänen ilonen ja rento ihminen, en osaa stressata ja nautin neulomisesta, ulkoilusta ja uusin innostus on jooga :) Oon suorastaan hurahtanut Lushiin kun asuin ulkomailla ja se on nykyään jo ihan harrastus :D Oon lukenut siun blogia niin kauan kun vaan muistan, mikä on melko harvinaista koska luen noin viittä suomalaista blogia! Siun blogi tarjoaa miulle inspiraatiota, ihanaa elämänasennetta ja jollain tapaa tulee tosi sellainen lämmin ja tuttu olo kun siun blogiin tulee, hmm sitä en osaa sen enempää avata mutta ehkä ymmärrät mitä tarkotin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, olis ollu kiva tavata! Se oli kyllä aikamoinen sade, onneks päästiin telttaan piiloon >:D. Ihania sanoja, kiitos kaunis! Toivottavasti jaksat pysyä mukana jatkossakin:-) Toivon, että itekin innostuisin joogasta, tai no se on tosi ihanaa ja nautin siitä joka kerta kun harrastan sitä, mutta liian vähän tulee raahauduttua joogatunnille kun kotona ei hirveästi riitä tilaa hööh.

      Poista
  5. Mie oon tämmönen Arno 20v Lapista, intohimoinen video- ja valokuvauksen ja pyöräilyn harrastaja. Tosin piakoin muutan Ouluun töihin ja opiskelemaan. Mua sanotaan rauhalliseksi, ystävälliseksi ja vähän luovaksikki ihmisenä. Mie teen videoita YouTubeen ja piän myös blogia.
    Mien tunne sua entuudestaan mistään, mutta tää sun blogi on kyllä semmonen mitä tulee luettua säännöllisesti ja varmasti tulen lukemaan jatkossakin! :)

    Lukijamiitit olis kiva juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä se oot huippu kun jaksat kommentoida säännöllisesti! Kuulostaa huipulta, muutto uuteen kaupunkiin. Jännittääkö? Mukava kuulla, että tykkäät säännöllisesti vierailla täällä, kiitos kommentista:-)!

      Poista
    2. Kivahan se on aina keskustella täällä!

      Jännittää sillee positiivisesti, aiemminki asunut omillaan niin ei pitäisi olla ''paha'', puhumattakaan et Oulu on aika lähellä Rovaniemeä niin ei tuu hirveesti välimatkaakaan tällä kertaa. :)

      Poista
  6. Minna täällä moi! :) Olit yläasteella mua yhtä ylemmällä luokalla ja löysin sun silloisen blogin yhen kaverin suosituksesta ja jäin lukijaksi. Mitäs sitä kertois ittestään... Aloitan opinnot nyt syksyllä (tarkemmin sanottuna TÄNÄÄN, iik) ja rakastan matkustelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei muistan sut, näytät todella tutulta! Siistiä, oot pysyny pitkään mukana :-). Jee, onnea opintoihin! Täällä kans yks joka rakastaa matkustelua, taas haluaisin päästä reissuun..

      Poista
  7. Hei oon Laura, asun Sipoossa ja opiskelen terveydenhoitajaksi. Rakastan ulkona liikkumista ja matkustelua, matkustelen aina kun on mahdollista.

    VastaaPoista