tiistai 29. syyskuuta 2015

Täydellinen aamu videon muodossa

Minä rakastan rauhallisia aamuja. Ei ole mitään parempaa kuin saada heräiltyä rauhassa hyvän aamupalan äärellä. Välillä siinä samalla haluaa katsoa jakson jos toisenkin lemppari tv-sarjaa tai kirjoitella blogiin uutta postausta. Välillä mua jopa alkaa ahdistaan, jos en saa pitkään aikaan nauttia yhtäkään rauhallista aamua. Niissä on nimittäin jotain terapeuttista!

Onneksi myös ystäväni Laura rakastaa näitä rauhallisia aamuja. Päätimme tehdä videon yhdestä sellaisesta. Nauttikaa videosta ja kertokaahan mitä piditte siitä :)!



Mitä te ylipäätään pidätte videoista blogeissa? Olen itse miettinyt lisääväni videomateriaalin määrää nyt, kun olen oppinut editoimaan niitä edes jotenkuten. Ite tykkään katsoa videoita, joten musta se olisi ainakin hauskaa vaihtelua :-)

15 kommenttia:

  1. Ihana video ja nam mitä herkkuja! Mitä tohon kahvin päälle meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että pidit :-) Varsinaiset herkut meillä olikin. Kahvin päälle lämmitettyä + vaahdotettua kauramaitoa!

      Poista
  2. olipa hyväntuulinen video, ihana! aamutreffit kaverien kanssa on ihania, harmikseni vaan kaikki kaverit asuvat +40 min matkan päässä, niin yhteiset aamut ovat harvinaista herkkua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että fiilis välittyy sinnekin :-)! Onpa harmi, toi varmasti hankaloittaa aamutreffejä oikein urakalla..

      Poista
  3. näitä lisää, yes please! Hitsi kun vaikutti ihanalta aamulta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä sitten pesee, kun ilmeisesti muutkin tykkäs :--)! kiitos!

      Poista
  4. BEIBET OOTTE IHANIA! haluun kuluttamaa teijänkaa aamuja!

    VastaaPoista
  5. tosi kiva video :) tykkäisin jos videoita ois enemmänkin jatkossa! kivaa vaihtelua tekstiin ja kuviin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus, näin mekin ajateltiin ja kiva kuulla että tekin tykkäätte :-)!

      Poista
  6. Oi miten kiva video! Jotenkin tosi hyväntuulinen ja symppis :) Oon itekin niin aamuihminen kun olla ja voi ja rakastan ihania aamupalahetkiä <3 Kaverit asuu vaan eri kaupungeissa niin tollaset ei kovin usein onnistu, mut sit ne onkin entistä kivempia kun vihdoin saadaan pidettyä kunnon aamupalatreffit! Meni vähän ohi aiheen, mutta ehdottomasti videoita lisää! Vaikka tykkään sun normipostauksistakin, mutta tääkin video oli tosi kivasti kuvattu niin mielelläänhän niitä katsois :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Rauhalliset aamut on vaan niin parhaita :) Kiitos kommentista, ja kiva kuulla että videot on toivottuja! <3

      Poista
  7. Oi pitkät aamut on kyllä parhautta! Ja vieläpä hyvän ystävän seurassa :´´). Tästä videosta tuli hyvä mieli, lisää tälläsiä!!! <3

    VastaaPoista