torstai 15. lokakuuta 2015

Ei voi kaikki mennä ihan putkeen

mögä3mögä7 mögä1 mögä8 mögä5mögä9 mögä6 mögä mögä4 Pitkästä aikaa vietetään iltaa mökkimaisemissa. Ihanan rauhallista ja on niin rentouttavaa päästä välillä pois kaupungin sykkeestä. Ollaan tehty kävelylenkkiä rantaan ja räpsitty siellä valokuvia upean auringonlaskun aikaan, tehty hyviä tortilloja soijarouhekastikkeella, pelattu Trivial Pursuitia ja rentoiltu muuten vaan.

Ja ettei ilta olisi ihan liian täydellisesti sujunut, sain äsken aikamoiset itkupotkuraivarit ton kuvissa näkyvän pikkuriiviön ansiosta. Se oli nimittäin löytänyt mun laukusta uudet langattomat kuulokkeeni ja oli repinyt toisen puolen palasiksi. Ja mä siis ostin nuo kuulokkeet juuri ehkä viikko sitten ja olin niin onnellinen kun vihdoin raaskin ne itselleni ostaa, eivät olleet ihan kauhean halvat. Sitä ketutuksen määrää... Tiedän että kyseessä on vain materia ja rahalla saa uutta, mutta silti. On aika iso hankinta ollut tälle opiskelijamuidulle! Oon edelleen aika tuohduksissa, mutta halusin tulla jakamaan nämä kauniit kuvat tänne teidän kanssa. Ehkä jos tarpeeksi tuijottelen näitä kuvia niin myös mieli rauhottuu?

Palataan taas!

8 kommenttia:

  1. Oi että mitä kuvia!! Niin tunnelmallisia ja rauhallisia :´). Mä haluan MÖKILLE JUST NYT! Ja voi ei noi kuulokkeet, uskon että ottaa pattiin aika pirusti :S :( Onks niissä takuu, jos saisit uudet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mökkeily on kyllä parasta :-) Täytyy ottaa selvää että saisko vakuutuksesta edes osan rahoista takaisin!

      Poista
  2. Tai voisko ne mennä vakuutuksen piikkiin? Harmillisia juttuja kaikki tuollaset aina :( Ite oon aina osannu laittaa kaiken "talteen" mitä en halua Rockyn syövän vaikkei se koskaan oo juuri mitään tuhonnutkaan.. Poikaystävän muutaman sadan silmälasit sillon pentuna, mutta itsepäs hän jätti ne vähän huonoon paikkaan, joten... Toivottavasti sulla on joku vakuutus ja vois mennä sen piikkiin tuo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi inhottavaa, täytyy tsekkaa vakuutusjutut! Ja tosiaan toi koirahan on äidin ja jotenkin kyllä mä oon sen tiedostanut että se jyrsii kaiken mahdollisen mut sit en osannu ollenkaan ajatella et mitään ei sais jättää näkyville... Mut tämmösiä sattuu ja osaapahan sit jatkossa olla fiksumpi!

      Poista
  3. Feel your pain, itekki pitää olla tarkkana ko töissä hoidan koiranpentua. Mut mökkeily maistuis kyl mullekin!

    Tuijottele vaan kuvia ja maisemiakin, ainakin kivat näkymät siellä näyttäisi olevan! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on noi pikkuriiviöt aina vähän sellasia..:D Joo mökillä oli ihanaa, toivottavasti pääsen taas pian uudelleen!

      Poista
  4. Laita kotivakuutukseen jos sulla ei oo kauheen kallista omavastuuta :) ja ens kerralla laukku johonkin korkealle et koira ei ylety :D mistä tuo ihana ruskeankirjava huivi on mikä sulla on niskassa tossa ylimmässä kuvassa? :) oon ettinyt tommosta mut mistään ei löydy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytynee laittaa :) Ja todellakin, virheistä oppineena en enää jätä mitään koiran ulottuviin hah! Se on tosi vanha joskus kaverilta ostettu huivi ja alunperin on Lindexistä ostettu. Kannattaa tsekkaa boohoo.com tai Asos.com, siellä oli ainakin taannoin tosi kivoja huiveja :-)

      Poista