tiistai 20. marraskuuta 2012

MY NEW LOVE

Heipparallaa, täällä postailee just suihkusta tullut pyyheturbaanipää, joka miettii ja pähkäilee pelastusvaihtoehtoja omille hiuksille. Tuntuu siltä, että ne on mennyt vaan entistä huonompaan kuntoon parin kuukauden takaisen värjäyksen jälkeen ja ainoa pelastava vaihtoehto nyt tuntuu olevan leikkaaminen. Toisaalta oon aina haaveillut lyhyistä hiuksista, mutta en varmastikaan osais elää niillä! Pitkät on aina olleet se mun juttu. Mutta toisaalta, miksi ei? Osaisitteko te kuvitella mua sellaisilla vähän polkkaa pidemmillä hiuksilla? (esimerkki KLIK!)

IMG_9573 eilen kävin siskon kanssa kaupoilla ja mukaan tarttui tällainen koru hennesiltä. Olin jo aiemmin katsellut tätä, mutta en Jumbon lauantairuuhkiin jaksanut jäädä jonottelemaan. Huomaa selkeesti tän mun säästökuurin aikana, että kun pitkästä aikaa ostaa edes jotain pientä eikä kuluta koko ajan uusiin juttuihin, ostaminen tuntuu paaljon paremmalta! En malta odottaa että pääsen käyttämään tuota. IMG_9418 IMG_9621    IMG_9582Lempparikynsilakat at the moment! Vasemmalta katsottuna gina tricot, Lumene ja H&M

Tässä nyt vaan muutamia kuvia, kun teki mieli kuvailla jotain tässä illalla. Äsken tein herkullista makaronilaatikkoa ja tänään kun on ollut oikeastaan kaikin puolin epäonnistunut päivä, olen iloinen että kohta pääsen nukkumaan. Uusi yritys sitten huomenna, jospa kaikki toimis sitten vähän paremmin :-)

- Kata

5 kommenttia:

 1. tää teijän ulkoasu on ihana:-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Emilia, et arvaakkaan kuinka paljon tän kans väännettiin.. Loppu hyvin kaikki hyvin! :-)

  VastaaPoista
 3. Olis muuten parempi, jos ilmoittaisitte aina postauksen alussa että kumpi siellä kirjottelee? :) pääsisi alusta heti paremmin mukaan, kun alkuteksti ei mene ihan ohi.

  VastaaPoista
 4. samaa mieltä tässä että jos viittisitte alussa laitella kumpi kirjottelee siellä :) muuten iha superii tää ulkoasu yms. lisäää vaa kirjotuksii ja postauksiii !!!! :)

  VastaaPoista
 5. anonyymit: Joo, kiitos vinkistä! Uskon, että on helpompi lukea tekstiä kun tajuaa jo alusta alkean kumpi kirjoittelee. Kiitos :-)

  VastaaPoista