torstai 13. joulukuuta 2012

SPIRIT BIRD

IMG_0036IMG_0025IMG_9976IMG_0020IMG_9978IMG_9979 Heippa, tässäpä vähän kuvia viikon takaisista juhlista, kun rakas siskoni pääsi ylioppilaaksi! Päälläni oleva mekko on itseasiassa aika vanha, ostin sen omaan konfirmaatiooni. Yllätyksekseni se oli aika iso, tuntui että olisin hoikistunut vähän haha. Outoa kylläkin, että mielestäni olin silloin (hetkinen, nyt piti oikeen alkaa laskea montako vuotta siitä oikein onkaan) rapiat kolme vuotta sitten hoikemmassa kunnossa kuin nykyään. No jaa, ei hän sitä tiedä.

Ei siitä sen  enempää, aion kertoa muutakin kuin löpistä juhlista tai mekostani. En ole nimittäin vähään aikaan päässyt kirjoittelemaan ja on pari kivaa juttua mielessä. Oon nimittäin ihan täpinöissäni, että joulukuu on jo näinkin pitkällä - edessä häämöttää joulu, mun vihdoin saapuvat 18-vuotissynttärit ja Lontoon matka. Nää kaikki kyllä varmasti tiesitte jo, mutta mä oon ite sooo excited! En malta odottaa, enää niin vähän aikaa kaikkeen parhaaseen mahdolliseen. Loppuvuoden lapset tietävät, kuinka piinallista on odottaa täysi-ikäistymistä, etenkin silloin kun suuri osa kavereista on sen maagisen iän saavuttanut jo alkuvuoden puolella. Noh, tasan kahden viikon päästä sekin odotus on ohi! Onko siellä muita samalla asialla kirottuja (haha, tästä tulikin mieleeni, että oon sanonu äidille tässä vuoden ajan jo, etten ikinä suo lapsilleni sitä kurjuutta, että hankkisin heidät silleen, että syntyisivät loppuvuodesta :-D Just joo, ihan kuin sitä mietittäis heti lapsia tehdessä) kaveripiirin ikuisia junnuja? :-D

Mietittiin tossa poikaystävän kanssa (minä mietin, tää herra on nimittäin sellasta "ihan sama"-kansaa), että mentäisiinkö Lontoossa käymään musikaalissa vaiko Madame Tussauds'ssa (vahakabinetti) ja olinkin jo pitkän pohdiskelun jälkeen kallistunut musikaalin puoleen. Eilen illalla katseltiin sitten niitä hintoja ja vapaita näytöksiä. Kuten arvata saattaakin, tän vuoden puolelle ja ens vuoden alkupuolelle kaikki näytökset oli jo miltein täysin varattuja. Ainoat vapaat paikat oli joko a) parhaita paikkoja eli yli sadan euron luokkaa tai b) todella huonoihin ajankohtiin olevia... Plääh, olisin niin halunnut nähdä jonkun kehutun musikaalin. Kysymys siis kuuluu te joskus Lontoossa vierailleet, että onko teidän mielestänne Madame Tussauds kuitenkin näkemisen arvoinen? Vakuuttakaa mut jooko siitä, ettei mua harmittais tän enempää! Myös lisää matkavinkkejä otetaan mielellään vastaan. It is coming sooooooon...

Loppuun ihanan outo biisi, Xavier Rudd - Spirit Bird

9 kommenttia:

 1. No joo mulla kans vähän reilu kaks viikkoo että täytän 18.... :--D tosi rasittavaa odotusta... no eiköhän loppu aika mee nopeesti :)

  VastaaPoista
 2. oon kuullu aika paljon kommenttia tosta loppuvuodesta syntymisestä,varsinki nyt ku täyttää 18.. itellä nimittäin 31. joulukuuta synttärit :-D mutta ompahan ainakin 2 syytä juhlia :)

  VastaaPoista
 3. Toi Madame Tussaud on myöskin tanskassa, ja me käytiin siellä kesällä ja oli kyllä ihan näkemisen arvonen ja tosi kehuttu!Kannattaa kyllä mun mielestä ehdottomasti vilkasta! :)

  VastaaPoista
 4. jos musikaalia, jossa Queenin biisejä tai jtn semmoista on , niin voin vain suositella! :) itse menimme sinne extemporee ja oli mielettömän hieno esitys!

  VastaaPoista
 5. Kataaaa.. En tykkää tästä uudesta blogista oikeestaan yhtään! Ulkonäkö ei nappaa ja oli kiva kun oli pelkkiä sun juttuja luettavana ja postailit sillon paljon useemmin :/ mun on pitänyt tulla tästä asiasta sanomaan jo pidemmän aikaa mutta en oo kerennyt.. Enkä tarkota tätä pahalla kaisaa? kohtaan mutta ei vaan iske :( ja pidin sun blogista niin paljon katoin varmaan kolme kertaa päivässä et onko tullu uutta postausta.

  VastaaPoista
 6. Kävin Lontoossa viime kesänä ja me ei menty Madame Tussaudiin, ja nyt mua harmittaa se ihan hirveesti :( En tiiä onkse sitten niin mahtava mutta olis se ollut kiva katsastaa! Jote mun mielestä käy ihmeessä, niin ei ainakaan menemättä jättäminen harmita samalla tavalla ku mua :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikista vinkeistä! Auttaa mua tosi paljon.

  Anonyymi: Pahoittelen, jos uusi blogi ei nappaa. Itse tykkään ulkoasusta paljon enemmän kuin edellisestä. Oon yrittänyt panostaa postausten laatuun enemmän kuin ennen, joten en postaile tänne mitään turhaa, toisaalta nyt mulla on ollut niin kiirettä että en olis ehtinytkään.. Harmi kuulla, että näin on! :(

  VastaaPoista
 8. hahahaaaa onks toi ihana pikkumies sun veli? EN KESTÄ MITEN IHANA pikku pallomasi!!!!! <3 tuitui

  VastaaPoista