sunnuntai 27. tammikuuta 2013

INSTAPHOTO(PARTY)

Ajattelin nyt pitkästä aikaa laittaa tänne kuvia mun puhelimen syövereistä, sillä puhelimella tulee otettua kuvia paljon enemmän kuin kunnon kameralla. Oon muutenkin tosi laiska kuvailemaan sellaisia arkipäivän juttuja, joten mun istagramissa voi seurailla mua nimellä katarinaruusu, jos kiinnostaa nähä enemmän :-)
IMG_3258
Lontoossa nautiskeltiin hotellin baarissa yhdet jos neljännetkin ihanat drinksut. Nää oli tosi hyviä ja olin jo yhden jälkeen lievässä hiprakassa.. Voidaan sit tehdä pientä vertailua suomen drinkkeihin? IMG_3425
IMG_3412
IMG_3297 IMG_3628 IMG_3639 IMG_3660
IMG_3711
IMG_3746
Ohoh nää onkin aikalailla alkoholipainotteisia nää kuvat.. Kaipa mä sitten pienessä maistissa aina innostun kuvailemaan :-D Kaikki kuvat on siis joko lontoosta tai sitten tästä parin viikon sisältä erinäisistä tapahtumista. Aika paljon on tullut nyt kyllä juhlittua, mutta nyt tulee taukoa sillä seuraavat juhlat koittaa vasta penkkareissa! Mua vähän ärsyttää näiden kuvien laatu, mutta onko tällaiset postaukset välillä ihan ok?

7 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus, ite en todellakaan vaadi mtn järkkäri laatukuvia. Ei pistäisi varmaankaan mitenkään ärsyttävästi silmään jos kaikki kuvat oiski koko blogissa kännykäl otettuja :D

  VastaaPoista
 2. Ei mun mielestä noissa kuvissa mitään vikaa ole, päin vastoin kiva katella noit hienoja drinkkejä:) :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, ei haitannut ollenkaan instagram-laatu! :) Ihanan näköisiä drinkkejä, mikähän toi pinkki mahtaa olla kun näyttää niin hyvältä? :D

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla ihanat:) voisin siis pistää useamminkin!
  Katariina, en kyllä yhtään tiedä mitä se on, koska kokeilin jotain uutta kerrankin.. Se oli jotain vesimelonin makuista ja siellä olikin vesimelonia murskattuna pohjalle<3 nam!

  VastaaPoista
 5. On kivoja! Muuten muistatko ton lontoon baarin nimeä ja missä se oli? Oon menos kirjotusten jälkee ja hyvät drinkit maistuis ;D?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Thanks! Oltiin HAkkasan- nimisessä ravintolassa ottamassa noi viimeisimmät drinksut (jos niitä tarkoitit) ja sitten ensimmäiset on meidän Citizen M- hotellista :-) Että ei missään ihan baareissa käyty!

  VastaaPoista
 7. ei tarvi kysellä ni paljo muiden mielipiteit sis. tee sellasia postauksia miltä tuntuu, don't stress too much. jos ideat loppu ja haluut vaihtelevuutta niin kysy sit.

  ps. hyvä toi kuva maxin kaa xd haha. sen yläpuolel oleva tosi nätti kuva sust!

  - kikkakka

  VastaaPoista