keskiviikko 30. tammikuuta 2013

WILDLIFE

Tältä on mun pikkulauantai näyttänyt.. Eli huomiseen englannin ääliökurssin kokeeseen valmistautumista, syömistä, lisää lukemista ja sitten lisää syömistä. En millään jaksais lukea, mutta en kuitenkaan halua kokeesta huonoa. Ei taida olla kun vaan yksi vaihtoehto.. :-D Onneksi oon sentään syönyt terveellisesti, enkä muutamia suolapähkinöitä lukuunottamatta napostellut mitään roskaa! Tein tänään muuten ylpeän teon kauppaan mennessäni. Lähdin hakemaan suklaata ärsytykseen, mutta tulin sieltä ulos ison vihannessaaliin kanssa. Näin siis suklaat vaihtui salaatteihin ja vihannesdippeihin, score!

Niin kuin jo tuossa mainitsinkin, tänään oli kyllä ärsytyspäivä. Olen ottanut tavoitteeksi mennä joka arkipäivä kirjastoon lukemaan edes hetkeksi, että rytmi pysyis yllä. Tänään olin äikän esseeprelin jälkeen niin väsynyt (ja muutenkin taisin olla väärällä jalalla noussut), että menin vaan kotiin murjottamaan. Murjotus ei onneksi kauaa kestänyt, kun alettiin äidin kanssa katteleen lauantain putous- nauhotusta ja räkätettiin vedet silmissä! :-D Onko teillä muuten ollut jo noita prelejä? Miten ovat sujuneet?

Mulle tuli mieleen, että olisiko jollakin teistä kiinnostusta näitä laukkuja kohtaan. En ole aikoihin käyttänyt (tuota rusettilaukkuakin itse asiassa ehkä kerran tai kaksi), enkä jaksa katsoa noita kaapeissa lojumassa. Pikkulaukku (Accessorize)on siis moitteettomassa kunnossa, mutta tuota isoa (Mic Mac)olen käyttänyt sen verran, että kulmissa on normaaleja käytön jälkiä (ei kyllä pistä mitenkään silmään jos kauempaa kattoo). Jos siis kiinnostusta löytyy, voitte heittää hintoja tänne ja tällä kertaa siis en postita, vaan mahdollisuus noutaa pääkaupunkiseudulta :-)


7 kommenttia:

 1. Oi toi ruskea laukku on ihana! Voi kun olis rahnaaa niin ostaisin sen heti pois sulta :-D yyh

  VastaaPoista
 2. Täällä on saatu äikän tekstitaidon prelit jo takaisinkin! 3,4 ja 5 oli "huima" pistesaalis, eli vielä olis vähän petrattavaa :D Reilu viikko aikaa päntätä... Edessä vielä yhtiksen ja matikan prelit, apua! Tsemppiä lukemiseen, kyllä se rytmi sieltä viimeistään tekstitaidon jälkeen varmana tulee :) (ainakin mä luotan tähän!)

  VastaaPoista
 3. Aura: joo, meilaatko mulle katasti@hotmail.com!:)

  VastaaPoista
 4. Onko toi iso ruskea laukku jo menny? :)

  VastaaPoista
 5. Paljolla myisit sen?
  T sari :)

  VastaaPoista