tiistai 19. helmikuuta 2013

DAGENS

Hola! Tässä kuvaa tämän päiväisestä asukokonaisuudesta, jossa kävin pyörähtämässä Tuusulan Femmatorilla ja salilla. Tein pitkästä aikaa yhden ihan mielettömän ihanan kirppislöydön, esittelen sen teille heti huomenna, jos ehdin! Hetken piti miettiä raaskinko ostaa sitä, mutta kyllä olis sydän verta vuotanut jos sen olisin sinne jättänyt. Hah, ei siitä nyt sen enempää.
Päälle eksyivät siis uudet farkut, jotka ovat siis super mukavat, ihanuutta. Jalassa olevat popot tosin olivat vaihtoehto hyvälle itsemurhalle (pohjassa ei ole minkäänlaista kitkaa, niillä pystyy luistella ihan joka paikassa). Vedinpäs niillä jopa taidokkaat lipat ensimmäistä kertaa moneen vuoteen.. Yritin myös kävellä erästä jyrkkää ylämäkeä ylös ja ihan totta - en meinannut päästä sitä ylös! Pohjat olivat niin liukkaat, että jokainen askel piti harkita hyvin tarkkaan. Alkoi siinä ihan naurattaa se näky, mitä läheiset naapurit varmasti saivat katsella. Pitelin kiinni kuusen oksista ja yritin kulkea sivuttain, vähän niinkuin suksilla :-D Lopulta saavutin päämäärän ja kymmenen metrin päästä olikin sitten taas vuororossa yhtä jyrkkä alamäki. Ei siitä sitten sen enempää.. Voin kertoa, että olin hyvin onnellinen kotiin päästyäni!

Huomenna taas sitten pitkästä aikaa suuntana kirjasto - mun lukutahti on nimittäin tässä hieman hiipunut. Mulla on ollut vähän nimittäin hämmennystä siinä, mitä mun pitäis nyt seuraavaksi lukea. Pitäis alkaa kertailemaan psykan juttuja, mutta se tuntuu jotenkin hankalalta. No mutta, eiköhän siitä selvitä, pitää taas saada hyvä tahti päälle (Eikös tää lukuloma sitä varten ole?). Miten teidän lukemiset ovat sujuneet? Kauheeta kun tässä on loppujen lopuksi enää todella vähän aikaa viimeisiin kirjotuksiin. Jee ja iik, sekä että!

3 kommenttia:

 1. Voih kuinka kaunis tukka sinulla on :)

  http://lindsaysdiaries.blogspot.f

  VastaaPoista
 2. Oon laskenut matikkaa melko paljon, koska se on vaikeinta. Englantia pitää jaksaa kans lukea ja kunnolla, sitä kun haluaisin yliopistossakin opiskella :-) tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Lindsay: voi kiitos!:)

  Anonyymi: hyvä, sitä kannattaakin lukea! Tsemppiä sulle kans:)

  VastaaPoista