perjantai 8. helmikuuta 2013

DREAMING

Untitled #5
Kokosin nyt kollaasin, jossa esiintyy mieluinen bileasu. Voisin niin kuvitella lähteväni baariin tuollaiset vaatteet päällä! Omasta takaa löytyy jo tuollainen paita ja olenkin jo jonkin aikaa hamuillut kaappini täydennykseksi kirkkaan punaisia farkkuja. Rakastuin myös totaalisesti tuohon kaulakoruun ja vaikka vaikeuksia oli, mun oli pakko säilyttää se tässä kollaasissa. Saattaa näyttää hieman sekavalta, mutta loppujen lopuksi asusta voisi tulla todella hieno. Vai mitä sanotte? Loppusilaus tapahtuu huulipunan sivalluksella ja hajuveden suihkautuksella. Avót!
Untitled #6

Tähän kollaasiin kokosin ihania tyttömäisiä juttuja, jotka huolisin kaappiini (tai päähäni koska tahansa). Noi hiukset on ihanat ja usein pidänkin omiani samantyylisesti. Alakulmassa näkyvä harja taas on Tangle Teezer, jonka haluan hankkia as soon as possible! Se on kuulemma todella hyvä väline takkuhiusten selvittämiseen. Vaikea uskoa? Kuulemma se toimii. Laadukkaista meikeistä saan aina haaveilla, sillä oon todella pihi niiden suhteen. Mielummin käytän rahat vaatteisiin tai muihin konkreettisimpiin asioihin. Ehkä joskus raaskin ostaa jonkun kunnon huulipunan, mutta en usko koskaan ostavani mitään 40 euron meikkivoidetta. Kyllä nuo edullisetkin minulle kelpaa. Haluatteko te panostaa meikkien laatuun, vai kelpaako teille 10 euron market-tuotteet?

5 kommenttia:

  1. ostin tangle teezerin tasan viikko sitten, koska mun hiukset on aina ihan takussa päivän päätteeksi että melkein itku tuli niitä setviessä :--d mutta tuo ihana kapistus auttoi ja nyt niitä ei ole melkein ollenkaan päivän päätteenä <3

    VastaaPoista
  2. Mistä toi upea kaulakoru on? Pakko saada! :)

    VastaaPoista
  3. kannattaa hankkia tuo tangle teezer! ite sain sen jouluna ja mun hiukset on paljon paremmassa kunnossa nykyään kun en aina kammalla revi takkuja auki...toi on myös päänahalle tosi hyvä ja mun mielestä pitää hiukset myös hitusen puhtaampinakin:-)

    VastaaPoista
  4. mäkin suosittelen tangle teezeriä ! ennen en ees jaksanu harjaa mun hiuksia kun se oli niin kauheeta puuhaa, annoin niitten vaan olla ja takkuuntua mut tangle teezer pelasti mut!

    VastaaPoista
  5. pipsa: ooh, tahtoo!

    Anonyymi: En löytänyt sille tarkempaa linkkiä, kuin tämä http://tooklookbook.com/node/189372 :(

    Anonyymi: Ja vieläpä hienon näköinenkin ;)

    Anonyymi: jees, pitää käydä ostamassa :)

    VastaaPoista